Skip to main content

Björn Skifs i Malmö

Björn Skifs fortsätter sin show på Amiralen Malmö

Han har stått på scen i över 60 år och är en av Sveriges mest folkkära artister. Hösten-23 kommer Skifs tillsammans med sitt tiomannaband ÄNTLIGEN till Malmö , där han han fortsätter med sin show En Värld av Skifs. Showen är en musikalisk kavalkad fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär.

Björn Skifs behöver egentligen inte någon närmare presentation. Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker.

Program

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt avgångstider.

På vägen till Malmö stannar vi för ett fikastopp där vi bjuder alla på kaffe och fralla.

Vi beräknar att vara framme i Malmö vid 12.30 och då försöker vi checka in direkt på vårt hotell som är Scandic Malmö City. Går det inte checka in så ställer vi väskorna i bagagerummet och man checkar in själv under eftermiddagen. Normal incheckning är 15,00.

Nu passar det perfekt att ta en fika eller lunch i underbara Malmö.

Vid 17,00 kör vi till Amiralen för att inta en 3-rätters middag innan showen, drycker tillkommer

Efter föreställningen kör vi tillbaks till hotellet, för de som inte vill stanna kvar i centrum.

Söndagen bjuder på en härlig frukost i lugn och ro, och man checkar ut senast 12,00, och ställer väskorna i bagagerummet, och efter det är det fri tid som lämpligen används till shopping i centrum eller butikerna runt omkring, eller bara flanera runt och ta en fika.

Vid 13,30 åker vi hemåt, och på hemresan stannar vi för mat på Ljungbystopp

Mycket välkommen att boka denna resan med oss på JoRo buss!

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Fritextsökning

Karta

Hotell

Scandic Malmö City
Känn dig som hemma mitt i stadens puls i våra rymliga rum med kokvrå eller kök. Njut av något läskande i loungen, träna balansen på en pilatesboll i gymmet eller upptäck hotellets alla konstverk. Hote...