Skip to main content

Claes Malmberg, Full av Livh (Inklusive middag)

Varmt välkommen att följa med på denna weekendresa till Göteborg som går i humorns tecken!

En av Sveriges mest folkkära skådespelare och komiker Claes Malmberg är äntligen tillbaka med en ny show på kajskjul8, ”Malmberg – full av Livh”.

På scen har Claes med sig en av landets största radioprofiler genom tiderna Stefan Livh, känd för sina underfundiga texter och radioprogram som Rally, Riskradion, Morgonpasset, Livh i P4 m fl. Herrarna ackompanjeras av Bennet Fagerlunds trio. Det blir en mångbottnad scenshow där oväntade upptåg och fyndiga sånger förenas med reflektioner kring manligt och kvinnligt, dagsaktuella händelser, en del tillbakablickar och blixtsnabba inlägg. Allt levererat med mycket värme, underbar humor och härlig musik ackompanjerat av hamnens svängigaste trio.

Lördag

Vi beräknar att vara framme i Göteborg ca12.30 och då försöker vi checka in direkt på vårt hotell som är Scandic Europa som ligger vid Nordstan. Finns det inte möjlighet att checka in direkt så ställer vi väskorna i bagagerummet och man checkar in själv under eftermiddagen. Normal incheckning är 15,00.

 Nu passar det perfekt att ta en fika eller lunch i underbara Göteborg. Vid 17,50 kör vi till Kajskjul 8, där vi ska äta en 3-rätters middag innan showen som börjar c:a 19,30. Efter maten sitter vi kvar på våra platser i lokalen för att se showen. När föreställningen är slut går bussen tillbaka till hotellet, och kvällen är fri för egna upptåg!

Söndag

Söndagen börjar med en härlig hotellfrukost i lugn och ro, senast kl12,00 så checkar man ut och ställer väskorna i bagagerummet. Nu är det fri tid som lämpligen används till shopping i Nordstan eller butikerna runt omkring, eller bara flanera runt och ta en fika eller äta lunch.

Vid 13,30 går bussen hemåt från hotellet, vi kör direkt utan stopp.

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt avgångstiderna.

På vägen till Göteborg stannar vi för ett fikastopp där vi bjuder alla på kaffe och kaka.

För övrigt kan ni beställa fralla eller baguett till bussfikat senast fem dagar innan till en kostnad.

Varmt välkommen att boka denna resa med oss!

Vi reserverar oss mot slutförsäljning

Fritextsökning