Skip to main content

Club After Dark över Höglandet (Boende Quality Friends)

Ny showsatsning på anrika Vasateatern, AFTER DARK tar över scenen!

Efter att ha varit ett Sveriges största showfenomen under 45 år avrundade AFTER DARK sin
fantastiska resa 2017 med succéföreställningen ”This is it”.

Men ingen har tagit över stafettpinnen efter oss så då får jag väl se till att det blir av, säger
Christer Lindarw. Jag tror att de flesta av oss längtar efter att ha kul och få lite glamour efter en period med nedstägning. Det skulle vara så kul att öppna ett ställe som påminner om klubben där vi startade och nu har jag hittat lokalen.

Vi gör om anrika Vasan i Stockholm till en franskinspirerad dinner & entertainment-club där vadsomhelst kan hända. Det blir en helkväll med god mat & dryck, spektakulära uppträdanden med mycket show, parodier och klädprakt. Även om jag inte själv står på scenen så kommer vi att skapa den där härliga atmosfären som vi alltid fått tillsammans med vår publik. Och om jag får feeling så hoppar jag in i showen nån gång.

Det kommer att serveras en 3-rätters meny som varvas med tre showakter under kvällen. Endast menybiljetter vid bord i salongen. Vi slår upp dörrarna till Vasateatern kl 18:00. Sluttid ca 22:00 men därefter är barerna öppna.

Vi har 2 alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Quality Hotel Friends där det ingår transporter mellan hotellet och stan.

Alt. 2
Ni bor på Scandic Grand Central, mycket centralt, med Vasateatern i samma byggnad som hotellet.(För att boka denna resa välj Club After Dark boende Scandic Grand Central i Resekalendern)

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Scandic Grand Central, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm!

Vid 15,30 åker vi mot Quality Hotel Friends. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi vid 17,30 åker mot stan för att ta plats i salongen på Vasa Teatern!

Efter föreställningens slut går bussen till hotellet för vidare nöje eller en god natts sömn.

På söndagen äter vi en god hotellfrukost, och efter det så har man fri tid att besöka Westfield Mall of Scandinavia, Skandinaviens största galleria. Den öppnar kl.10,00 och ligger precis i anslutning till hotellet.

Vi börjar vår hemresa kl. 13.00 från Quality Hotel Friends och kl. 13,30 från Scandic Grand Central.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt avgångstiderna.

På vägen till Stockholm stannar vi för ett fikastopp där vi bjuder alla på kaffe och kaka.

För övrigt kan ni beställa fralla eller baguett till bussfikat senast fem dagar innan till en kostnad.

Mycket välkommen att boka denna resan med oss på JoRo buss!

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Fritextsökning

Karta

Hotell

Quality hotel Friends
Detta nybyggda hotell i Solna gör oss inte besvikna! Allt är nytt och modernt. Varje rum har ett stort runt fönster med utsikt och som ger en härlig känsla i rummen. På detta hotell äter vi även midda...