Skip to main content

Club After Dark över Höglandet (Boende Scandic Grand Central)

Ny showsatsning på anrika Vasateatern. AFTER DARK tar över scenen!

Efter att ha varit ett Sveriges största showfenomen under 45 år avrundade AFTER DARK sin
fantastiska resa 2017 med succéföreställningen ”This is it”.

Men ingen har tagit över stafettpinnen efter oss så då får jag väl se till att det blir av, säger
Christer Lindarw. Jag tror att de flesta av oss längtar efter att ha kul och få lite glamour efter en period med nedstägning. Det skulle vara så kul att öppna ett ställe som påminner om klubben där vi startade och nu har jag hittat lokalen.

Vi gör om anrika Vasan i Stockholm till en franskinspirerad dinner & entertainment-club där vadsomhelst kan hända. Det blir en helkväll med god mat & dryck, spektakulära uppträdanden med mycket show, parodier och klädprakt. Även om jag inte själv står på scenen så kommer vi att skapa den där härliga atmosfären som vi alltid fått tillsammans med vår publik. Och om jag får feeling så hoppar jag in i showen nån gång.

Det kommer att serveras en 3-rätters meny som varvas med tre showakter under kvällen. Endast menybiljetter vid bord i salongen. Vi slår upp dörrarna till Vasateatern kl 18:00. Sluttid ca 22:00 men därefter är barerna öppna.

Vi har 2 alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Quality Hotel Friends där det ingår transporter mellan hotellet och stan.(För att boka detta alternativ välj i resekalendern Club After Dark Quality hotell Friends)

Alt. 2
Ni bor på Scandic Grand Central, mycket centralt, med Vasateatern i samma byggnad som hotellet. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen er

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker direkt till Scandic Grand Central.Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm!

Ni som bor på Scandic Grand Central sköter er själva och tar er till Vasateatern som ligger i samma byggnad som hotellet.

Efter föreställningens slut tar man sig smidigt tillbaka till hotell för vidare nöje eller en god natts sömn.

På söndagen äter vi en god hotellfrukost, checkar ut senast 12,00 och ställer väskorna i bagagerummet, efter det  så har man tid att turista i Stockholm!

Hemresan är satt kl.13,30 från Scandic Grand Central och vi stannar för ett mat-stopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt avgångstiderna.

På vägen till Stockholm stannar vi för ett fikastopp där vi bjuder alla på kaffe och kaka.

För övrigt kan ni beställa fralla eller baguett till bussfikat senast fem dagar innan till en kostnad.

Mycket välkommen att boka denna resan med oss på JoRo buss!

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Fritextsökning

Karta

Hotell

Scandic Grand Central
Scandic Grand Central Stockholm Ett New York-inspirerat one of a kind-hotell mitt i city bara ett stenkast från Stockholms centralstation och Drottninggatan. Ett nöjespalats som smälter samman med ga...