Skip to main content

Danny Saucedo-The Runaway Show 2,0, över Jönköping (Boende Clarion Hotel Sign)

Mycket välkommen med till Stockholm för att se Dannys kritikerrosade show...

För tre år sen sålde han ut både Hamburger Börs i Stockholm och The Theatre i Göteborg i totalt tre säsonger med sin publik- och kritikerhyllade show NU. Nu är han tillbaka med ”The Run(a)way show” 2,0

Danny kommer till Cirkus med en uppdaterad version av showen, som hade sin urpremiär på The Theatre i Göteborg hösten 2019. Publik och kritikerkår var eniga – den här showen tänjde verkligen på alla gränser för vad som är möjligt i sådana här sammanhang. I början av 2020 fortsatte Danny och hans ensemble att spela för utsålda arenor runt om i Sverige. Nu kommer The Run(A)way Show, i förädlad form, äntligen till Stockholm 2022.

Vi har 2 alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Quality Hotel Friends där det ingår transporter mellan hotellet och stan.

Alt. 2
Ni bor på Clarion Hotel Sign, mycket centralt. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen er. (För att boka detta alternativ, välj: Danny Saucedo The runaway show 2.0 boende Scandic Grand Cental  i resekalendern)

Program

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt avgångstiderna.

På vägen till Stockholm stannar vi för ett fikastopp där vi bjuder alla på kaffe och kaka., vill du boka en smörgås går det bra fram till 5 dagar innan avresa. 

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13.00 då vi åker till Clarion Hotel Sign, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Vid 15,30 åker vi mot Quality Hotel Friends . Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi vid 17.00 ska äta vår middagpå hotellet och därefter åker mot Cirkus via Clarion Hotel Sign. Dannys show börjar vid 20,30.

Efter föreställningens slut går bussen till hotellen för vidare nöje, eller en god natts sömn.

Ni som bor på Clarion HOtel Sign äter en god frukost på söndagen, och efter det så har man fri tid i centrala Stockholm.

Vi börjar vår hemresa kl. 13.00 från Quality Hotel Friends och 13,30 från Clarion Hotel Sign.

På vägen hem stannar vi för ett mat-stopp vid Stavsjö Krog.

Välkommen att boka din plats på denna fartfyllda weekend

 

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Fritextsökning

Karta