Skip to main content

Dé é det här vi kallar kärlek, Malmö

Häng med oss till Malmö för att uppleva underbar Schlagermusik

Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley är bara några av de 26 schlagerhits som tillsammans bygger denna feel good musikal som har spelas på Nöjesteatern i Malmö hösten 2023.

Lasse Holm, Ingela ”Pling” Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg är personerna som är obesegrade i antal odödliga schlagerhits. Deras stora låtskatt växte fram under 80-talet och har för evigt satt sina spår i vår musikaliska folksjäl. Just den låtskatten är grunden i den nyskrivna Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek!

Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek förvaltas låtarna kärleksfullt av regissören Hans Marklund och tillsammans med ett kreativt team och en oslagbar ensemble så skrivs ny musikhistoria. Detta 40 år efter Carolas vinst i Melodifestivalen och låtarnas frammarsch i de svenska TV-apparaterna, radiokanalerna och i lurarna till din Walkman.

Handling: 
Året är 1985. Melodifestivalen är på väg utför och tappar tittare. Sveriges Television gör då en storsatsning med den största talangtävlingen någonsin. Nu är den på väg till den lilla staden Målinge. På gatorna, i hemmen och i butikerna förbereder man för den stora showhändelsen som ska sätta Målinge på kartan. Mitt i förberedelserna anländer, för stadens invånare, en rad obekanta personer och den invanda småstadslunken sätts snabbt ur spel…

Leta fram fjäderboan, glitterblåsan och schlagerslipsen och gör er redo för schlagermusikalen som kommer att sätta nya spår i våra hjärtan!

Program

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt avgångstider.

På vägen till Malmö stannar vi för ett fikastopp där vi bjuder alla på kaffe och fralla.

Vi beräknar att vara framme i Malmö vid 12.30 och då försöker vi checka in direkt på vårt hotell som är Scandic S:t Jörgen.. Går det inte checka in så ställer vi väskorna i bagagerummet och man checkar in själv under eftermiddagen. Normal incheckning är 15,00.

Nu passar det perfekt att ta en fika eller lunch i underbara Malmö.

Vid 17,00 kör vi till Nöjesteatern för att inta en 2-rätters middag innan showen, drycker tillkommer

Efter föreställningen kör vi tillbaks till hotellet, för de som inte vill stanna kvar i centrum.

Söndagen bjuder på en härlig frukost i lugn och ro, och man checkar ut senast 12,00, och ställer väskorna i bagagerummet, och efter det är det fri tid som lämpligen används till shopping i centrum eller butikerna runt omkring, eller bara flanera runt och ta en fika.

Vid 13,30 åker vi hemåt, och vi stannar för mat på Ljungbystopp.

Mycket välkommen att boka denna resan med oss på JoRo buss!

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Fritextsökning

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Nässjö Södra torget 07:35
Eksjö Resecentrum 07:50
Forserum Station 07:55
Ekenässjön Parkering vid Hedda Gretas 08:10
Huskvarna Nya biblioteket 08:15
Vetlanda Resecentrum 08:20
Jönköping Stationen g:a bussgodset 08:30
Torsvik Busshållplats vid Shell 08:45
Sävsjö Resecentrum 08:50
Vrigstad Vrigstad Värdshus 09:00
Värnamo Rastplats Vandalorum 09:30
Ljungby Ljungbystopp 10:10

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris

Januari 2024

27/1FleraScandic S:t JörgenMer än 82 850:-BokaMer information

Hotell

Scandic Malmö City
Känn dig som hemma mitt i stadens puls i våra rymliga rum med kokvrå eller kök. Njut av något läskande i loungen, träna balansen på en pilatesboll i gymmet eller upptäck hotellets alla konstverk. Hote...
Scandic S:t Jörgen
Du bor mitt i stadskärnan, bara en kort promenad till många av stadens sevärdheter. Pausa en stund i vår bekväma lobby och ta något uppfriskande att dricka. Efter en dag fylld med upplevelser i bagage...