Skip to main content

En Öl & Whiskeymässa i Göteborg

De senaste åren har det skett en revolution inom öl- och whiskybranschen. Varje vecka dyker nya drycker och nya tillverkare upp, både lokalt och internationellt. Utvecklingen drivs på av en allt större skara entusiaster som vill prova mer, upptäcka mer och lära sig mer. Är du en av dem? Då har du hamnat rätt.

Oavsett kunskapsnivå är En Öl & Whiskymässa perfekt för dig som vill upptäcka allt som bubblar och pyser i öl- och whiskyvärlden. Som nybörjare har du en unik möjlighet att prova nya stilar och uppleva fler varumärken. Med över 2 000 olika produkter att välja mellan kan du botanisera bland smakerna, men också få en fin introduktion till de klassiska bryggerierna och whiskymärkena. Det mesta av det bästa finns representerat på mässgolvet.

Är du en riktig nörd som verkligen vet vad du gillar? Ständigt på jakt efter udda nyheter, rariteter och dyrgripar? Här finns det. På En Öl & Whiskymässa har många drycker, whiskymärken och mikrobryggerier haft urpremiär för en större publik. På Nybryggartorget samlar vi till exempel nya uppstickare i ölvärlden, ivriga att visa upp sin kreativitet. Även märkena du redan känner till brukar plocka med sig spännande nyheter eller specialare. De vet att i Göteborg möter de en kunnig och intresserad publik, som är nyfikna på nya koncept och smaker.

Många av bryggarna och whiskymakarna håller dessutom provsmakningar. Missa inte att boka plats. Det kan vara skönt att ta en paus från mässminglet och prova igenom utvalda smakprov i sällskap med en expert som fyller en timme med kunskap, anekdoter och goda drycker.

Så ta på dig ett par sköna skor, var på ditt bästa provsmakarhumör och bjud gärna med några goda vänner också, så är du redo för en lärorik och rolig dag där du kan släcka lite av din kunskapstörst.

Läs mer här

Program

Vi hämtar upp på hemorterna och kör mot Göteborg, på vägen stannar vi på Rasta i Strängsered där det ingår kaffe och fralla.

Vi beräknar vara framme i Göteborg vid 11,30-12,00 och släpper er vid mässan, ni får er entrébiljetten på bussen.

Vid 18,00 kör bussen hemåt och resan körs direkt, så planera gärna matintagen innan hemresan.

Mycket välkomna till en smakfull dag önskar vi på JoRo Buss och Barnarps Trafik

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Fritextsökning

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Sävsjö Resecentrum 06:15
Vetlanda Resecentrum 06:45
Ekenässjön Parkering vid Hedda Gretas 06:55
Eksjö Resecentrum 07:15
Nässjö Södra torget 07:35
Forserum Station 07:55
Huskvarna Nya Biblioteket 08:15
Jönköping Resecentrum/G:a bussgodset 08:30

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
15/4Flera Mer än 8990:-BokaMer information