Skip to main content

Falkenbergsrevyn-Dubbeldosen

Följ med på en prisvärd resa med "all inclusive" till Falkenbergs Revyn. (Drycker tillkommer)

Äntligen är Falkenbergsrevyn tillbaka och kan i vinter erbjuda er en nyskriven revy med mängder av musik, humor och glädje. Vi är laddade till tusen och lovar att sprudla av energi när vi bjuder på en dubbeldos från revyns underbara värld. Vi  lovar att boosta ert immunförsvar med en riktig glädjespruta. 

Vi är glada över att vara tillbaka när det nu öppnas upp för arrangemang igen. Precis som de senaste åren välkomnar vi in nya personer i vår ensemble. Daniel Träff är en ny spännande aktör som i vinter tar plats på scenen med oss. Han har spelat mycket musikal och fars och har revy i blodet sedan barnsben. Vi är också väldigt glada över att kunna hälsa Lena Petersson tillbaka på scen igen.

Vi har valt att kalla revyn för Dubbeldosen för att vi nu har två år av härliga händelser att välja mellan. Bara för att presidentvalet var förra året kommer varken Donald Trump eller Joe Biden gå säkra. Sen kommer det även bli kul drifter med såväl foliehattar, tantrafestivalen i Molkom, cementbristen, Ebba Busch omtalade husaffär, regeringskriser och statsministerskiftet. Ett och annat pandemiskämt kan nog också tänkas dyka upp i revyn…

På vägen till Falkenberg stannar vi och intar vår buss-fika och beräknar sedan att vara framme runt 12,30 då det är dags för incheckning på mycket trevliga Grand Hotell eller Hotell Hvitan, som ligger centralt. Efter det är det fri tid innan vi vid 17,00 ska äta vår 2-rätters middag på Harrys som ligger i samma byggnad som Grand Hotel. Efter middagen kör bussen till Stadsteatern där föreställningen börjar vid 19,00.

Efter föreställningen åker vi tillbaka till hotellet för en trevlig kväll tillsammans. Passa på att strosa omkring lite i centrum eller ta något gott i hotellbaren, eller på Harrys i samma byggnad.

På söndagen börjar vi dagen med en härlig frukost och sedan åker vi hemåt med ett stopp för mat.

Vi reserverar oss mot slutförsäljning

Hjärtligt välkomna med på denna resa som har blivit en klassiker hos oss med mycket återkommande kunder!

Fritextsökning

Karta