Skip to main content

Forever Piaf-Musikalen Boende på Scandic Alvik

Forever Piaf-Musikalen Boende Scandic Alvik

Följ med oss och upplev en ny musikal om Edith Piafs liv, med bl.a Malena Ernman som har gjort succé i, Musikalen – Så som i Himmelen.

Redan under sin korta livstid blev Edith Piaf legendarisk, en av 1900-talets absolut största sångikoner. Hennes drabbande unika röst, hennes älskade sånger och hennes dramatiska liv har aldrig slutat beröra.

Göta Lejon presenterar ”Forever Piaf ”, en nyskriven musikal med alla hennes kända låtar, en episk berättelse om hennes liv, hennes musik och hennes män.

Som den äldre Piaf ser vi Malena Ernman och som den yngre hennes dotter Beata Ernman, som tillsammans gestaltar Ediths inre och yttre verklighet. Genom Ediths dialog mellan sitt vuxna jag och det ständigt närvarande barnet berättas historien om flickan som upptäcktes när hon sjöng i ett gathörn i Paris och steg från ett liv i fattigdom till att bli en av de klarast lysande stjärnorna på världshimlen…

Ediths vänner, älskare och kollegor gestaltas på scenen av ensemble och orkester medlemmar. Flera av de viktigaste personerna i hennes artistiska utveckling spelas av Björn Kjellman.

För manus, översättning av sångtexter, och regi står Rikard Bergqvist.

Vi har 2 alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Scandic Alvik där det ingår middag och transporter mellan hotellet och stan.

 

Alt. 2
Ni bor på Scandic Grand Central, mycket centralt. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen er.(För detta alternativ välj Forever Piaf boende Scandic Grand Central i resekalendern)

 

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Scandic Grand Central, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Vid 15,30 åker vi mot Scandic Alvik. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi vid 17,00 ska äta vår middag och vid 18,15 åka mot Göta Lejon via Scandic Grand Central  för föreställningen som börjar 19,00.

Efter föreställningens slut går bussen till respektive hotell för vidare nöje eller en god natts sömn.

Efter en god frukost på lördagen så åker vi in till Stockholm från Alvik vid 10.00. Där har vi avsläpp vid Scandic Grand Central på Kungsgatan med centrum på gångavstånd.

Vi börjar vår hemresa kl. 13.30 från Scandic Grand Central

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt avgångstiderna.

På vägen hem stannar vi för ett mat-stopp.

Vi stannar för ett fikastopp på vägen till Stockholm där vi bjuder alla på kaffe och kaka.

För övrigt kan ni beställa fralla eller baguett till bussfikat senast fem dagar innan till en kostnad.

Varmt välkommen att följa med på en härlig weekendresa med JoRo buss!

Vi reserverar oss för slutförsäljning

 

Fritextsökning

Karta