GES, Glenmark, Eriksson & Strömstedt

Välkommen att följa med till Göteborg på GES med:Stanna världen en stund...

Pga. att GES fick ställa in sina krog shower i våras, spelar de nu på Scandinavium Lördagen 13/11 istället.

Vi kan erbjuda ett mycket bra paketpris för bussresa, hotell med frukost och biljett till GES föreställning för endast 1990:-

Om showen GES – Stanna världen en stund

Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper.

Det blev två GES-skivor som sålde över en halv miljon exemplar och GES blev ett nytt landmärke för svensk popmusik. Resten är, som man brukar säga, historia. Räknar vi dessutom in Glenmark, Orup och Strömstedt soloskivor kommer vi upp i miljontals sålda cd:s, singlar och vinyler samt över 130 miljoner streams på Spotify.

Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att göra en Arena-spelning på Scandinavium. Succégruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.

Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, ”Då står pojkarna på rad”, ”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria.

Vi beräknar att vara framme i Göteborg vid 12.30 och då försöker vi checka in direkt på vårt hotell som är Scandic Europa eller Comfort Hotell Göteborg, c:a 5 min från Nordstan. Går det inte checka in så ställer vi väskorna i bagagerummet och man checkar in själv under eftermiddagen. Normal incheckning är 15,00.

Vid bokningar efter 1/10 är det Hotell Comfort Göteborg som gäller, då Europa är fullbokat

Nu passar det perfekt att ta en fika eller lunch i underbara Göteborg.

Vid 19,50 kör vi till Scandinavium för showen som börjar 20,30.

Efter föreställningen kör vi tillbaka till hotellen, för de som inte vill stanna kvar på stan.

På söndagen äter vi en god hotellfrukost i lugn och ro, och därefter checkar man ut senast 12,00, och ställer väskorna i bagagerummet. Efter det är det fri tid i Göteborg som lämpligen används till shopping i Nordstan eller butikerna runt omkring i centrum. Eller bara flanera runt och ta en fika eller äta lunch.

Vid 13,30 går bussen hemåt från hotellen, och vi kör direkt hem utan stopp

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt påstigningstider.

På väg till Göteborg stannar vi för ett fikastopp där vi bjuder alla på kaffe och kaka.

För övrigt kan ni beställa fralla eller baguett till bussfikat senast fem dagar innan till en kostnad.

Välkommen!

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Karta

Hotell

Scandic Europa
Scandic Europa har ett mycket attraktivt läge i hjärtat av Göteborg. Det är nära gångavstånd till centrums alla affärer och restauranger, och entrén till Nordstans shoppingcenter ligger bara 50 meter...