Skip to main content

Jesus Christ Superstar i Linköping

Föreställningen är flyttad från 26/2 till 11/6

Mycket välkommen med på en resa för att se fantastiska musikalen Jesus Christ Superstar.

Äntligen är det dags för fenomenen Peter Jöback och Ola Salo att stå på samma scen. Tillsammans kommer de att spela huvudrollerna, Jesus och Judas, i den hyllade rockmusikalen Jesus Christ Superstar.

Peter Jöback och Ola Salo har under decennier hyllats för sin musikaliska begåvning. De har båda skördat stora musikaliska framgångar genom åren och anses idag vara två av Sveriges främsta artister. De har dock aldrig tidigare uppträtt eller spelat tillsammans på en stor scen. Peter Jöback gör rollen som Jesus och Ola Salo iklär sig denna gång rollen som Judas.

Uppsättningen av Jesus Christ Superstar blir därför en unik musikalisk sammansättning där två av landets främsta artister, tillsammans med stor ensemble, möts i en föreställning som är specialanpassad för de stora arenorna. En uppsättning som saknar tidigare jämförelser.

Jesus Christ Superstar skrevs 1970 som en rockopera av Tim Rice och Andrew Lloyd Webber. Genom åren har Jesus Christ Superstar framgångsrikt spelats runt om i världen i såväl opera- som musikalformat. För regi och iscensättning står den erkända regissören Fredrik ”Benke” Rydman.

Vi hämtar upp på påstigningsorterna och åker mot Linköping för att uppleva den fantastiska musikalen, Jesus Christ Superstar som spelas på Saab Arena.

På vägen stannar vi för en buss-fika, kaffe och fralla som ingår i priset.

Musikalen börjar 15,30 och håller på c:a 2,5 timmar inkl. paus.

Efter föreställningen stannar vi för ett mat stopp på hemvägen.

Mycket välkomna med på denna resa

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Fritextsökning

Karta