Skip to main content

Julkonsert-Min Sanna Jul, med Sanna Nielsen

Välkommen att boka din plats till en fantastisk konsert, och känn in julstämningen som julsånger ger.

I år firar Sanna Nielsen 25 år som artist! Det firar hon genom att åka på en stor rikstäckande julkonsertturné. Och tycker du precis som Sanna att julen är en magisk högtid? Då är vi övertygade om att den här konsertkvällen kommer att få dig att älska julen ännu lite till.

I konserten “MIN SANNA JUL” bjuder Sanna på ett musikaliskt fyrverkeri av julmusik, tillsammans med några av Sveriges absolut mest begåvade musiker. Med en innerlig och varm inramning förpackar de våra mest klassiska jullåtar på ett finstämt och vackert sätt. Varje konsert och kväll kommer att kännas både unik och personlig med musik och musikalitet i alla tempon. Självklart bjuds vi även på minnen, värme och fina mellansnack.

Sanna Nielsen är en av våra absolut mest folkkära artister. Genom karriären har vi lärt känna den fantastiska rösten, hittarna, allsångsledaren, musikalstjärnan, konsertartisten, popprinsessan och inte minst Tv-personligheten. Men det absolut mest självklara för Sanna är kanske ändå julen. Och att göra julkonsert och sprida julglädje ute i landet. Skänk dig själv den bästa av julkvällar med den magi och samhörighet som bara ett fullblodsproffs som Sanna kan ge.

”För mig blir det, med denna konsertturné, första gången på 5 år som jag möter publiken med min egna ”Sanna Jul”. Jag brukar säga att ingen älskar julen lika mycket som jag och den känslan och kärleken till julen vill jag naturligtvis genomsyrar hela konserten”, säger Sanna Nielsen.

Föreställningen spelas på Spira i Jönköping

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt avgångstiderna, showen börjar vid 19,00 och håller på c:a 1,5-2 timmar

Hemresa direkt efter showens slut

Varmt välkommen på en härlig konsertresa.

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Fritextsökning

Karta