Skip to main content

Julmarknad Rostock 3 dagar över Jönköping

Julmarknad till Rostock 3 dagar 

Vi erbjuder redan nu att boka Rostock Julmarknad för 2021, då det är stort intresse, och den snabbt blir full…

Denna resa körs Söndag-Tisdag

Följ med oss på JoRo Buss/Barnarps Trafik till Norra Tysklands största julmarknad. Vi kör Söndag-Tisdag för att uppleva Rostock och dess Julmarknad i lite lugnare tempo…

Vi bor på  Pentahotel Rostock som ligger mitt i Hansastaden Rostock. Du har endast några få minuters promenad till Rostocks centrala shoppingområde och kulturella sevärdheter.

Under varje år förvandlas Rostocks historiska centrum till en av de största och vackraste julmarknaderna i norra Tyskland. Mitt bland tegelkyrkor och gamla hus intill hamnen finns där en medeltids marknad vid St. Maria kyrka. Vid Neuer Markt torg finns den populära scenen byggd i form av ett sagolandskap, och om vi har tur får vi se jultomten komma med båt till stadens hamn.

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt avgångstiderna. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe. För övrigt kan ni beställa julmacka för 75:- senast fem dagar innan.

Dag 1

Avresa från hemorterna, färja Helsingborg-Helsingör, sedan vidare genom Danmark för att åka färjan Gedser – Rostock. När vi anlänt till Rostock åker vi direkt till Bordershopen och gör våra inköp. Efter det åker vi till hotellet och checkar in, spisar en gemensam middag och sedan är kvällen fri

Dag 2

Först en god frukost, sedan shoppar vi på Calles och köpcentret Kaufland några timmar, eftermiddag ägnas åt julmarknaden och på kvällen äter man middag på egen hand.

Dag 3

Frukost och utcheckning från hotellet, för att börja hemresan, med först färja Rostock-Gedser, sedan samma väg hem genom Danmark och Sverige. Vi stannar för ett mat stopp runt Ljungby.

>>Länk till hotellet>>

>>Länk till Bordershopen>>

Shoppingvikt: 50 kg/person

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Fritextsökning

Karta