Skip to main content

Kryssning Karlskrona - Gdynia (Inklusive Guidning, Middag x2 & Frukost x2)

Häng med oss på en shoppingresa till Polen!

En avkopplande resa med 2 kvällar ombord på båten och en heldag med guidning och program i Gdynia, Sopot och Gdansk. Kombinera hamnstaden Gdynia och dess prisvärda shopping med nöje på båten med god mat och dryck.

Dag 1

Vi tar upp resenärer på Jönköping/Höglandet enligt avgångstiderna. Vi stannar för fika på vägen, och åker sedan vidare mot Karlskrona och Stena Line terminalen där vi beräknar att vara framme vid 19,30, färjan avgår 21,00. På kvällen äter vi en gemensam middag inkl. dryck.

Dag 2

Efter frukost så har vi ett gediget program framför oss med svensktalande guide som är med oss hela dagen. Vi börjar med att åka in till Gdynia centrum där vi går en kort promenad med guiden, sen åker vi vidare till Sopot, där vi även här promenerar genom den fina kurorten. Efter det har man lite egen tid för att kanske ta en fika på något av de mysiga kaféerna. Nu åker vi vidare mot Gdansk i bussen, en resa på c:a 1 timme, väl framme så är det tid på egen hand att luncha. Vi gör sedan en stadsvandring i g:a stan för de som är intresserade. Efter det åker vi till Norra Polens största galleria, Riviera med 250 butiker, inkl. en dryckesbutik där ni kan handla vad ni vill. Nu är det dags att åka tillbaka till Gdynia och färjeterminalen. Färjan avgår igen vid 21,00. Även denna kväll äter vi en gemensam middag på båten, sen är det tid för nöje.

Dag 3

När vi ätit frukost och anlänt till Karlskrona igen så åker vi hemåt med en beräknad ankomst c:a 11,00/Eksjö

Glöm inte pass eller nationellt id-kort av EU-standard

Inköpsvikt: 80 kg per person

Välkommen till en trevlig kryssningsresa med oss på JoRo buss, Lite bussigare...

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Fritextsökning

Karta