Skip to main content

Magnus Carlsson - Från Barbados till Gamla Stan, över Höglandet(Boende Scandic Grand Central)

Åk med oss och njut av showen: Från Barbados till Gamla Stan på Hamburger Börs i Stockholm i höst!

Du kommer bjudas på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar – och självklart även nyare hits från Magnus Carlssons gedigna solokarriär.

Magnus har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i Barbados, Alcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister.

Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist, och har en låtskatt likt få andra i branschen. Under våren 2019 har Magnus Carlsson tillsammans med en dansensemble varit ute på stor Sverigeturné med succéföreställningen “Från Barbados till Gamla stan”.

Till hösten får showen sin fortsättning på Hamburger Börs i Stockholm där Magnus tar dig med på en tur genom hela hans svindlande karriär fram till dags dato. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!

Vi har 2 alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Quality Hotel Friends där det ingår middag och transporter mellan hotellet och stan.(För att boka detta alternativ välj i resekalendern Forever Piaf Boende Quality hotell Friends)

Alt. 2
Ni bor på Scandic Grand Central, mycket centralt. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen er, men vi kör natrligtvis till showen på kvällen!

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker direkt till Scandic Grand Central.Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm!

Ni som bor på Scandic Grand Central sköter er själva fram till vi hämtar er vid 17,50 för att åka till Hamburger Börs, där ska vi äta en 2-rätters showmiddag innan föreställningen som börjar vid 20,30.

Efter showen kör bussen tillbaka till respektive hotell igen.

På Söndagen äter vi en god hotellfrukost, checkar ut senast 12,00 och ställer väskorna i bagagerummet, efter det  så har man tid att turista i Stockholm!

Hemresan är satt kl.13,30 från Scandic Grand Central och vi stannar för ett mat-stopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt avgångstiderna.

På vägen till Stockholm stannar vi för ett fikastopp där vi bjuder alla på kaffe och kaka.

För övrigt kan ni beställa fralla eller baguett till bussfikat senast fem dagar innan till en kostnad.

Välkommen att boka din weekendresa med oss!

Vi reserverar oss mot slutförsäljning

 

Fritextsökning

Karta

Hotell

Scandic Grand Central
Scandic Grand Central Stockholm Ett New York-inspirerat one of a kind-hotell mitt i city bara ett stenkast från Stockholms centralstation och Drottninggatan. Ett nöjespalats som smälter samman med ga...