Skip to main content

Pernilla Wahlgren har hybris, över Jönköping(Boende Scandic Grand Central)

Mycket välkommen att hänga med oss till Stockholm för att se Pernilla Wahlgrens hyllade show...

Pernilla Wahlgren har hybris…

Efter att oavbrutet har firat sina 40 år på scen och 50 år på jorden i ett födelsedagskalas som pågått i ett och ett halvt år med 140 000 av hennes närmsta vänner kan inte Pernilla Wahlgren få nog. Trots att ensemblen har försökt att stoppa henne är nu beslutet taget att det kommer att bli en helt ny show.

Så åter igen efter den prisbelönta, hyllade och helt utsålda föreställningen Kort, Glad & Tacksam tar hon med sig sina vänner Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki i en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo.

Program

Vi har 2 alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Quality Hotel Friends där det ingår middag och transporter mellan hotellet och stan. *Bordsvatten ingår vid middagen, övrig dryck tillkommer

Alt. 2
Ni bor på Scandic Grand Central, mycket centralt. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen er. (För att boka detta alternativ, välj i resekalendern: Pernilla Wahlgren har hybris, boende Scandic Grand Central)

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt avgångstiderna

På vägen till Stockholm stannar vi för ett fikastopp där vi bjuder alla på kaffe och kaka, du kan även boka til en smörgås fram till 5 dagar innan avresa.

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Scandic Grand Central, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm.

Vid 15,30 åker vi mot Quality Hotel Friends. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi vid 17,00 ska äta vår middag på hotellet. Vid 18,30 åker vi mot Lilla Cirkus på Djurgården, via Grand Central för att se Pernilla Wahlgrens show.

Efter föreställningens slut går bussen till hotellen för vidare nöje, eller en god natts sömn.

Ni som bor på Quality Hotell Friends äter en god frukost på söndagen, och efter det så har man fri tid att besöka Mall of Scandinavia, scandinaviens största galleria som öppnar vid 10,00 och ligger precis jämte hotellet.

Vi börjar vår hemresa kl. 13.00 från Quality Hotel.

På hemvägen stannar vi för middag på Stavsjö Krog.

Välkommen att boka din resa med JoRo buss, lite bussigare…

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Fritextsökning

Karta