Skip to main content

Rain Man på Oscarsteatern, över Höglandet(Boende Scandic Grand Central)

Rain Man Scandic Grand Central

 

Välkommen att följa med på denna weekendresa till Stockholm och föreställningen Rain Man på Oscarsteatern!

Charlie Babbitt (Jonas Karlsson) är en samvetslös streber, en bilhandlare som är snabb i käften och ständigt på jakt efter pengar. Han har under hela sitt vuxna liv, hankat sig fram under mer eller mindre tveksamma omständigheter. När han nås av beskedet att hans förmögne far avlidit ser han en chans att komma ur sin skuldfälla. Glädjen blir dock kortvarig när han får veta att fadern testamenterat alla sina pengar till en för Charlie okänd bror, Raymond Babbitt (Robert Gustafsson).

Brodern, som står under en förvaltare, bor på ett behandlingshem och är autistisk. Hans vardag består av strikta rutiner och ritualer då han är livrädd för alla förändringar och det som är nytt. Raymond besitter dessutom savant-egenskaper d.v.s. hans hjärna bearbetar information som en kraftfull dator utan filter. Charlies iver att komma över pengarna gör att han rövar bort brodern och tar med honom på en resa till Las Vegas där han tänker dra nytta av Raymonds särskilda egenskaper och länsa kassorna på Casinon.

Under resans gång lär Charlie känna sin bror mer och mer, även om det blir både strapatsrikt och äventyrligt på många plan så växer sig kärleken stark dem emellan i denna FEELGOOD-föreställning.

Övriga roller: Sofia Ledarp, Lars Väringer, Gustav Levin, Therésè Andersson Lewis och Polly Kisch.

Vi har 2 alternativ på denna resa:

Alt. 1
Ni bor på Quality Hotel Friends där det ingår middag och transporter mellan hotellet och stan.(För att boka detta alternativ välj i resekalendern, Rain Man på Oscarsteatern, Boende Quality hotell Friends)

Alt. 2
Ni bor på Scandic Grand Central, mycket centralt. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen er, men vi kör natrligtvis till showen på kvällen!

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker direkt till Scandic Grand Central.Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm!

Ni som bor på Scandic Grand Central går bara över gatan till Oscarsteatern.

På söndagen äter ni en frukost i lugn och ro, checkar ut senast 12,00 och ställer era väskor i bagagerummet innan hemresan

Vi börjar vår hemresa kl. 13,30 från Scandic Grand Central och stannar för ett mat-stopp på hemvägen.

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt avgångstiderna.

På vägen till Stockholm stannar vi för ett fikastopp där vi bjuder alla på kaffe och kaka.

För övrigt kan ni beställa fralla eller baguett till bussfikat senast fem dagar innan till en kostnad.

Varmt välkommen att boka denna resa med oss!

Vi reserverar oss mot slutförsäljning

 

Fritextsökning

Karta

Hotell

Scandic Grand Central
Scandic Grand Central Stockholm Ett New York-inspirerat one of a kind-hotell mitt i city bara ett stenkast från Stockholms centralstation och Drottninggatan. Ett nöjespalats som smälter samman med ga...