Skip to main content

Rain Man på Oscarsteatern, över Jönköping(Boende Scandic Alvik, inklusive middag)

 

Välkommen att följa med på denna weekendresa till Stockholm och föreställningen Rain Man på Oscarsteatern!

Charlie Babbitt (Jonas Karlsson) är en samvetslös streber, en bilhandlare som är snabb i käften och ständigt på jakt efter pengar. Han har under hela sitt vuxna liv, hankat sig fram under mer eller mindre tveksamma omständigheter. När han nås av beskedet att hans förmögne far avlidit ser han en chans att komma ur sin skuldfälla. Glädjen blir dock kortvarig när han får veta att fadern testamenterat alla sina pengar till en för Charlie okänd bror, Raymond Babbitt (Robert Gustafsson).

Brodern, som står under en förvaltare, bor på ett behandlingshem och är autistisk. Hans vardag består av strikta rutiner och ritualer då han är livrädd för alla förändringar och det som är nytt. Raymond besitter dessutom savant-egenskaper d.v.s. hans hjärna bearbetar information som en kraftfull dator utan filter. Charlies iver att komma över pengarna gör att han rövar bort brodern och tar med honom på en resa till Las Vegas där han tänker dra nytta av Raymonds särskilda egenskaper och länsa kassorna på Casinon.

Under resans gång lär Charlie känna sin bror mer och mer, även om det blir både strapatsrikt och äventyrligt på många plan så växer sig kärleken stark dem emellan i denna FEELGOOD-föreställning.

Övriga roller: Sofia Ledarp, Lars Väringer, Gustav Levin, Therésè Andersson Lewis och Polly Kisch.

Vi har 2 alternativ på denna resa:
Alt. 1
Ni bor på Scandic Alvik där det ingår middag och transporter mellan hotellet och stan.

Alt. 2
Ni bor på Scandic Grand Central, mycket centralt. Vi hjälper er att checka in sedan är helgen er, men vi kör natrligtvis till showen på kvällen!(För att boka detta alternativ välj i resekalendern Rain Man på Oscarsteatern, Boende Scandic Grand Central)

Vi beräknar anlända till Stockholm runt 13,00 då vi åker till Scandic Grand Central, där det är avstigning för samtliga. Nu är det fri tid att upptäcka Stockholm!

Vid 15,30 åker vi mot Scandic Alvik från stan. Där checkar vi in och har en stund ledigt innan vi vid 17,00 ska äta vår middag och vid 18,30 åka mot Oscarsteatern för föreställningen som börjar 19,30.

Efter föreställningens slut går bussen till respektive hotell för vidare nöje eller en god natts sömn.

Efter en god frukost på lördagen så åker vi in till Stockholm från Alvik vid 10.00. Där har vi avsläpp vid Scandic Grand Central på Kungsgatan med centrum på gångavstånd.

Vår hemresa börjar kl.13.30 från Scandic Grand Central

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt avgångstiderna.

På vägen hem stannar vi för ett mat-stopp.

Vi stannar för ett fikastopp på vägen till Stockholm där vi bjuder alla på kaffe och kaka.

För övrigt kan ni beställa fralla eller baguett till bussfikat senast fem dagar innan till en kostnad.

Varmt välkommen att följa med på en härlig weekendresa med JoRo buss!

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Fritextsökning