Magnus Uggla på Rondo, nyinsatt

Vilken succé, flera avgångar slutsålda, vi har fått tag i fler biljetter…

Varning på stan, nu mår kungen i baren illa igen, showen med Magnus Uggla flyttar till Rondo i höst!

Magnus Uggla har levererat hits under 40 år, sålt 23 x Platina och haft sjukt många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik, ”ingen gammal skåpmat”, för att citera Uggla själv. Nu blir det ändring på det! På publikens begäran gör nu Uggla något han aldrig gjort förut – en hitshow, en hitkavalkad av sällan skådat mått.  Alltså inget nyskrivet skit.

”VARNING PÅ STAN NU MÅR KUNG I BAREN ILLA IGEN” fortsätter på Rondo i höst och  showen regisseras av Rikard Bergqvist.

Full fart framåt har alltid varit mitt rättesnöre. Tre krogshower har jag avverkat, den första 98, den andra 2005 och den senaste 2012. Mitt enda krav när jag skrivit på en föreställning har varit att den enbart skall innehålla nytt material, ingen gammal skåpmat. Publikens krav har varit det motsatta men benhård i min uppfattning har jag aldrig fallit till föga. Aldrig. Förrän nu.

Till min nya show på Rondo, lägger jag mig platt. Publiken skall få vad publiken vill ha, och det med råge. Bara gamla låtar.

I den kommande showen är det sålunda dags att blicka bakåt och få svar på spörsmålen. Hur gick det egentligen för Disco-Kaj, för Jerry eller för de hotta brudarna från Djursholm? Eller för Trubaduren Mats och Jonny Balle?

Men kanske kan vi också få svar på frågan som hela svenska folket klurat på i årtionden. Vart tog den kaskadkräkandes sångfågeln vägen? Hösten 2019 vet vi.

Varning på Stan för nu mår Kung i Baren illa igen.

Vi har 2 hotell alternativ på denna resa:

Scandic Mölndal, där vi kör er till teatern t.o.r

Enkelrumstillägg: 630:-

Clarion Post, vid Centralstationen, där vi kör er till teatern t.o.r

Enkelrumstillägg: 870:-

Vi beräknar att vara framme i Göteborg vid 12.30 och då försöker vi checka in direkt på vårt hotell, Clarion Post som ligger nära Nordstan. Går det inte checka in så ställer vi väskorna i bagagerummet och man checkar in själv under eftermiddagen. Normal incheckning är 15,00.

Nu passar det perfekt att ta en fika eller lunch i underbara Göteborg, eller gå på Lisebergs Julmarknad som öppnar 13,00

Vid 16,30 kör vi till Scandic Mölndal, och checkar in för att vid 19,15 åka till Rondo.

Ni som bor på Clarion Post klarar er själva, fram till vi hämtar er 19,45, och kör till Rondo för föreställningen som börjar 20,00, där vi ska äta en delikatesstallrik, framför scenen, och där vi sen sitter kvar under showen,som börjar 21,30

Efter föreställningen kör vi tillbaks till respektive hotellet, för de som inte vill stanna kvar på stan, och ni som bor på Clarion Post har Göteborgs nattliv framför era fötter…

Söndagen bjuder på en härlig frukost i lugn och ro, och vid 10,30 kör bussen från Mölndal in till Clarion Post som ligger jämte Nordstan, där man sen rör sig fritt ifrån under dagen.

Ni som bor på Clarion Post äter er frukost och checkar ut senast 12,00, och ställer väskorna i bagagerummet, och efter det är det fri tid som lämpligen används till shopping i centrum eller butikerna runt omkring, eller bara flanera runt och ta en fika. Passa på att besöka Lisebergs Julmarknad som öppnar vid 13,00.

Vid 15,00 går bussen hemåt från Clarion Post, och 15,15 från södra entrén på Liseberg, för er som vill gå på julmarknaden, vi kör hem direkt utan stopp

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt påstigningstider nedan. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe och kaka. För övrigt kan ni beställa frallor/baguetter senast två dagar innan till en kostnad.

  • Fralla (ost och skinka) 35 :-
  • Baguette (ost och skinka) 40:-

Påstigningstider:

  • Sävsjö Busstation 08,00
  • Vetlanda Station 08,30
  • Ekenässjön Konsum 08,40
  • Eksjö Station 09,00
  • Nässjö S:a torget 09,20
  • Forserum Station 09,40
  • Huskvarna Biblioteket 10,00
  • Jönköping Bussgodset 10,15

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Avbeställningsskydd: 100:-/person

Reseinformation

Priser

Priser/person:

2780:- med boende på Scandic Mölndal och 3090:- med boende på Clarion Post, i båda alternativen ingår bussresa, kaffe & kaka, hotell, show med delikatesstallrik och en hitkavalkad av sällan skådat mått... ;-

Datum

Avresedatum:

2019-12-07

Avgångstider