Skip to main content

Schlagerrock - En julshow med drag, Göteborg

Välkommen att följa med på en härlig weekendresa till Göteborg!

Schlager eller rock, rock eller schlager? Svart eller vitt? Piff eller puff? Väntan är över, slutligen möts Sveriges största musikgenrer i en episk duell för att äntligen veta vilken som är Sveriges främsta!
På ena sidan presenterar vi Team Schlager där vi hittar schlagerdrottningarna Jessica Andersson och Linda Bengtzing som möter Team Rock med The Poodles frontman Jakob Samuel och hårdrocksbandet Lillasyster!


Som konferencier och domare presenterar vi stolt TV4 och Bingolottos nya stjärna, the one and only, Stefan Odelberg som bidrar med många skratt, glädje och en dos av magi!
SchlagerRock är årets julshow på Trädgår´n där du som gäst bestämmer vem som vinner duellen mellan Team Schlager och Team Rock! Under kvällens gång så kommer du ha möjlighet att rösta på det teamet som du tycker är bäst som sedan koras som vinnare i slutet av showen.

Gillar du Whitesnake, Bon Jovi och Kiss då är det här definitivt en show för dig. Om du nästan per automatik plockar upp luftgitarren och riffar med i låtar av Aerosmith, ZZ-Top och Def Leppard, då får du inte missa detta! Om du mot förmodan inte fullkomligt älskar stora svulstiga powerballader, så kan vi garantera schlager-hits för att alla ska bli mer än nöjda. Massa grym rock, och massa schlager helt enkelt!

Kvällarna kommer fyllas med god julmat, läskande drycker, grymma rockdängor och sing-a-long schlagerhits – missa inte denna fantastiska kväll tillsammans med oss!

Vi beräknar att vara framme i Göteborg vid 12.30 och då försöker vi checka in direkt på vårt hotell som är Scandic Europa, som ligger i direkt anslutning till Nordstan. Går det inte checka in så ställer vi väskorna i bagagerummet och man checkar in själv under eftermiddagen. Normal incheckning är 15,00.

Nu passar det perfekt att ta en fika eller lunch i underbara Göteborg.

Vid 17,50 kör vi till Trädgårn, där vi ska äta julbord innan showen som börjar c:a 20,30. Efter maten så sitter vi kvar på våra platser i lokalen för att se showen.

Efter föreställningen kör vi tillbaks till hotellet, och nu är kvällen fri för egna upptåg.

Söndagen bjuder på en härlig frukost i lugn och ro, senast 12,00 så checkar man ut och ställer väskorna i bagagerummet. Efter det är det fri tid som lämpligen används till shopping i Nordstan eller butikerna runt omkring. Vi rekommenderar också ett besök på Lisebergs Julmarknad som öppnar vid 13,00.

Vid 15,00 går bussen hemåt från hotellet, vi kör direkt utan stopp

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt avgångstider.

På vägen till Göteborg stannar vi för ettfikastopp där vi bjuder alla på kaffe och kaka. För övrigt kan ni beställa fralla eller baguett till bussfikat senast fem dagar innan till en kostnad.

 

Åk med JoRo Buss, lite bussigare…

Vi reserverar oss för slutförsäljning

 

Fritextsökning

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Sävsjö Resecentrum 08:00
Vetlanda Resecentrum 08:30
Ekenässjön Busshållplatsen vid Coop 08:40
Eksjö Resecentrum 09:00
Nässjö Södra Torget 09:20
Forserum Station 09:40
Huskvarna Nya Biblioteket 10:00
Jönköping Stationen G:a Bussgodset 10:15

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
11/12FleraScandic EuropaMer än 82 780:-BokaMer information

Hotell

Scandic Europa
Scandic Europa har ett mycket attraktivt läge i hjärtat av Göteborg. Det är nära gångavstånd till centrums alla affärer och restauranger, och entrén till Nordstans shoppingcenter ligger bara 50 meter...