Skip to main content

Skidresa till Italien, Madonna di Campiglio (6 dagar skidåkning)

Äntligen är det dags att boka din resa till Dolomiterna igen!

Denna gången bär det av till Madonna di Campiglio i Italien. En ort som passar de flesta skidåkarna! Med merparten blå och röda backar är det perfekt för dig som gillar att susa fram i lagom fart, njuta och hinna se den vackra omgivningen.

Den högsta toppen ligger på ca 2500m och liftsystemet har en kapacitet på 31000 personer per timme. Det ska alltså mycket till för att behöva stå i kö någon längre tid även under högsäsong. Med 15 mil pist och 57 liftar hittar alla sin favoritdel i systemet. Det går också skidbussar till närliggande skidsystem som man åker gratis med när man har liftkort.

Under någon eller några av dagarna åker vi med vår egen buss till någon annan närliggande skidort för den som vill åka med. När det blir bestämmer vi på plats för att få bästa vädret. Övriga dagar så åker vi med hotellets egna skidbuss som går i täta intervaller morgon och eftermiddag. 

Frukost och middag intas på typiskt italienskt vis i hotellets restaurang. På hotellet finns även egen bar och en spaavdelning för att kunna njuta lite extra när vi kommer från backen. 

Det finns lekrum för dom yngre förmågorna i sällskapet och under någon kväll i veckan kommer de äldre kunna delta i en grappa provning från dom lokala producenterna. Hotellet ligger inte långt från byn där man med fördel kan promenera runt och hitta både barer, restauranger och lokala delikatesser!

Låter inte detta som en kanonvecka?

Barnrabatter (gäller tillsammans med två fullt betalande i 3/4 bäddsrum)

3-7år -1700kr

8-15år -700kr

16-18år -350kr

Liftkortspriser (avser 6 dagars skidåkning)

0-8år 149 Euro

8-16år 209 Euro

17-99år 298 Euro

Liftkorten bokas i förväg och betalas på resan med swish till reseledaren.

En City tax på 9 Euro tillkommer för alla turister som reser till Italien, detta betalas kontant på resan.

Boka din skidresa med JoRo buss, Lite bussigare...

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Boka via hemsida, mail eller telefon.(Vid barnrabatter hör av er till kontoret 0381-150 00)

 

 

 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Lördag 12/2

  Vi kör upplastning enligt avresetiderna och beger oss sen söder ut mot färja Helsingborg-Helsingör och sen vidare till Gedser-Rostock. Nu börjar vår resa genom Tyskland där vi stannar på lämpligt ställe för att göra sig iordning för kvällen och sen rullar vidare hela natten.

 • Söndag 13/2

  När vi vaknar är vi någonstans på gränsen mellan Österrike och Italien och beräknar att vara framme i Malé, byn där vi ska bo vid frukost tid.

  När vi ätit frukost fixar vi liftkort, byter om och drar direkt ut i backen. När benen är trötta framåt eftermiddagen kommer vi tillbaka till hotellet, får våra rum och kan göra iordning oss för middag och kvällsliga aktiviteter.

 • Måndag 14/2 - Fredag 18/2

  Veckan spenderas bland snöklädda berg i solen. Kvällar med goda middagar och massa kul med nya och gamla vänner. Vi äter frukost tillsammans på hotellet och blir skjutsade av hotellets egen tranferbuss till och från backen. Någon eller några dagar kommer vi erbjuda att åka med våran egen buss(utan kostnad) till någon av dom andra liftsystemen i området.

 • Lördag 19/2

  Sista dagen på resan, vi äter frukost i lugn och ro och packar bussen för hemfärd efter en fullspäckad vecka. Rullar från Malé och vidare ut bland de vackra landskapen mot gränsen till Österrike och sen vidare mot Tyskland.

 • Söndag 20/2

  Vi kommer till Sverige på morgonen och kör ner lastning till respektive ort. Vi kommer alltså vara hemma redan på förmiddagen och har god tid på oss att åka hem och plocka iordning på alla saker innan det är dags för en ny arbetsvecka.

Karta