Dagsprogram

 • Dag 1 (ca 85mil): Sverige - Tyskland, Dessau

  Vi kör upplastning enligt avresetiderna och beger oss söder ut. Vi kör mot Helsingborg för att ta färjan till Helsingör och sen vidare för att åka Gedser-Rostock. Väl i Tyskland känns det att vår resa har börjat på riktigt och vårt mål för dagen är Dessau. På vårt hotell Blu Fürst Leopold blir vi bjudna på en god middag innan det är dags för att sträcka ut sig på rummet.

 • Dag 2 (ca 65mil): Tyskland, Dessau - Österrike, Sankt Johann im Pongau

  Vi äter frukost, ställer in väskan i bussen och sätter oss till rätta. Nu fortsätter resan söder ut och under dagen kommer vi att få se det vackra landskapet förändra sig från det släta Tyskland till böljande landskap, för att till slut komma in i Österrike och de bergiga alperna breder ut sig. Mitt bland det vackra landskapet ligger byn Sankt Johann där vi ska bo inatt. Här äter vi middag och bor på fina Hotel Brückenwirt. Ikväll rekommenderar vi en härlig kvällspromenad i den mysiga Österrikiska byn!

 • Dag 3 (ca 35mil): Österrike, Sankt Johann im Pongau - Kroatien, Umag

  Åter igen packar vi in i bussen efter frukost för att köra genom alperna och in i Slovenien. Framåt tidig eftermiddag når vi Kroatien och kör genom vackra landskap genom landet och ut på Istriens halvö. Här nås vi av den fantastiska utsikten över havet och får känslan av att vara framme vid vårt mål! Vi kommer i bra tid på eftermiddagen och har tid att i lugn och ro checka in, få lite information om veckan, och kanske ta ett dopp i havet innan middagen som serveras på kvällen.

 • Dag 4 - 9: Kroatien, Umag

  Nu är det semester på riktigt! Vi njuter av sol och bad, utflykter, god mat och kanske en och annan kall öl i solen. Frukost och middag serveras i hotellets restaurang och ingår i resans pris men även lunch går att köpa under dagarna på hotellet. Vi kommer under hela veckan ha vår reseledare på plats för att ge tips och se till att ni har den bästa möjliga semesterveckan!

 • Dag 10 (ca 35mil: Kroatien, Umag - Österrike, Kitzbühel

  Efter en härlig vistelse, snygg solbränna och många nya intryck är det dags att packa bussen för att rulla från Kroatien. Nu kör vi via Trieste i Slovenien och in genom Italien med siktet inställt på Kitzbühel i Österrike för nattens vila. Vi kommer åka på enastående vackra vägar både i dalgångar och över bergspass i dom fantastiska alperna. Bara detta är en upplevelse att få se!

 • Dag 11 (ca 60mil): Österrike, Kitzbühel - Tyskland, Dessau

  På morgonen efter en god frukost på hotellet beger vi oss ut på vägarna igen. Efter några timmar lämnar vi Österrikes vackra landskap och börjar vår resa genom Tyskland. Vi kör hela dagen med stopp för mat, bensträckare och fika för att slutligen nå vårt hotell i Dessau. Samma hotell som på nerresan bjuder oss på vår sista middag och natt för resan.

 • Dag 12 (ca 85mil): Tyskland, Dessau - Sverige

  Vi startar resan efter frukost och kör mot Rostock där båten tar oss vidare in i Danmark. Sen fortsätter färden via Helsingör - Helsingborg och vidare till våra respektive hemorter.
  Glada, nöjda och fulla med intryck tar vi adjö av varann efter en riktigt bra semester!