Skip to main content

Upplevelseresa, Norge med Geiranger & Trollstigen

Välkommen att följa med och se fantastiska Norge tillsammans med oss!

 

Välkomna att följa med på en otroligt fin resa till vårt kära grannland Norge, vi kommer uppleva natur, kultur, historia och en härlig gemenskap!

Att Norges natur är något alldeles extra har väl inte undgått någon! Vi kommer på vår resa få åka buss genom det storslagna landskapet till bl.a Geiranger, Ålesund, Åndalsnes och Fagernes. En dag ska vi utmana vår chaufför lite extra och köra upp för den beryktade Trollstigen!

Båttur på Geirangerfjorden och en tur med tåget på Raumabanen mellan Åndalsnes och Dombås ingår i resans pris.

Det finns mycket att fascineras av på denna upplevelseresa som passar alla!

Hela resan körs med svensk reseledare som ser till att ni har det bra och kommer berätta om mycket av allt vackra som vi passerar på vägen. 

Självklart körs resan med många stopp för fika, fotografering och lunch. Resan är ju till för att njutas av!

Välkommen att uppleva Norge med JoRo Buss!

                        Åk första klass, hela vägen...

Vi reserverar oss för slutförsäljning

 

 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 2/7: Dag 1, Hemorterna - Beitostölen

  I vår bekväma långfärdsbuss åker från våra hemorter. Vi passerar Trollhättan, Vänersborg och vidare mot Svinesund här kommer vi ini vårt grannland Norge. Färden fortsätter via Oslo och Fagernes innan vi ankommer vårt Hotell i Beitostölen som heter Radisson BLU Mountain Resort, där det väntar god mat och en skön säng.

 • 3/7: Dag 2, Beitostölen- Ålesund

  Efter frukost sätter vi oss i bussen och beger oss mot Geirangen via fjorden till Hellesylt. Efter fjordturen sätter vi kurs genom det vackra landskapet mot Ålesund där vi ska inkvartera oss på fina Scandic Parken, där vi även äter vår middag.

 • 4/7: Dag 3, Ålesund-Molde

  När frukosten är uppäten är det dags för en guidad stadsrundtur i Ålesund på c:a 2h innan vi åker vidare mot Trollstigen där vi stannar vid flera utsiktsplatser, innan vi åker mot Molde för att checka in på Scandic Seilet och inta vår middag.

 • 5/7: Dag 4, Molde-Öyer

  Direkt efter frukost ger vi oss ut på den häpnadsväckande utflykten i det Norska landskapet och vi kör Atlanterhavsvägen till Kristiansund och vidare till Åndalsnes där det blir tid för lunch. Sen åker vi vidare till Trollväggen på vår väg till Öyer där vi ska spendera natten på Scandic Hafjell.

 • 6/7: Dag 5, Öyer-Oslo

  Efter frukost åker vi vidare, idag mot Oslo. En vacker dag på vägen med otroliga utsikter och trevliga stopp. Vi kommer stanna i Lillehammer och Holmenkollen. Ni kommer få en rundtur i Oslo och även egen tid på eftermiddagen att upptäcka Norges vackra Huvudstad. Vi checkar sedan in på Scandic St Olavs Plass, centralt i Oslo

 • 7/7: Dag 6, Oslo - Hemorterna

  Idag åker vi hemåt efter frukost via Falköping där vi gör ett stopp på Falbygdens ost och når våra hemorter framåt kvällen.

Karta