Skip to main content

Upplevelseresa, Norge med Geiranger & Trollstigen

Välkommen att följa med och se fantastiska Norge tillsammans med oss!

 

Välkomna att följa med på en otroligt fin resa till vårt kära grannland Norge, vi kommer uppleva natur, kultur, historia och en härlig gemenskap!

Att Norges natur är något alldeles extra har väl inte undgått någon! Vi kommer på vår resa få åka buss genom det storslagna landskapet till bl.a Geiranger, Ålesund, Åndalsnes och Fagernes. En dag ska vi utmana vår chaufför lite extra och köra upp för den beryktade Trollstigen!

Båttur på Geirangerfjorden och tåget på Raumabanen mellan Åndalsnes och Dombås ingår också i resans pris.

Det finns mycket att fascineras av på denna upplevelseresa som passar alla!

Hela resan körs med svensk reseledare som ser till att ni har det bra och kommer berätta om mycket av allt vackra som vi passerar på vägen. 

Självklart körs resan med många stopp för fika, fotografering och lunch. Resan är ju till för att njutas av!

Välkommen att uppleva Norge med JoRo Buss!

                        Åk första klass, hela vägen...

Vi reserverar oss för slutförsäljning

 

 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 10/7: Dag 1, Hemorterna - Öyer c:a 70 mil

  I vår bekväma långfärdsbuss åker från våra hemorter. Vi passerar Trollhättan, Vänersborg och vidare mot Svinesund här kommer vi ini vårt grannland Norge. Färden fortsätter via Oslo och Lillehammer innan vi ankommer vårt Hotell i Öyer som heter Scandic Hafjell, där det väntar god mat och en skön säng.

 • 11/7: Dag 2, Öyer - Geiranger c:a 37 mil

  Efter frukost åker vi vidare mot Geiranger, där vi ska åka en båtresa på Geirangerfjorden mellan Geiranger och Ålsesund, bussen möter upp i Ålesund och kör oss till vårt hotell, Scandic Parken där vi ska bo i 2 nätter, när vi är framme är det dags att äta vår gemensamma middag.

 • 12/7: Dag 3, Ålesund

  Efter frukost är det dags för en guidad stadsrundtur i Ålesund på c:a 3 timmar, efter det är det fri tid innan middagen på kvällen.

 • 13/7: Dag 4, Ålesund-Åndalsnes c:a 11 mil

  Efter frukost åker vi mot Åndalsnes och Trollstigen för att åka en tågresa på Raumabanen mellan Åndalsnes och Dombås. Bussen möter upp i Dombås och kör oss till Vågomo, där vi ska checka in på Vågå Hotell, där vi även äter vår gemensamma middag på kvällen.

 • 14/7: Dag 5, Vågåmo - Skjetten, c:a 30 mil

  Efter frukost åker vi vidare, idag mot Skjetten, via Per Gyntveien och dess fantastiska området, även via Gålö. Fagerhöy och Skeikampen till Lillehammer för att till slut nå Skjetten och vårt hotell Quality Hotel Olavsgaard, där vi ska äta vår gemensamma middag.

 • 15/7: Dag 6, Skjetten - Hemorterna, c:a 51 mil

  Idag åker vi hemåt efter frukost via Oslo, Västkusten, och når våra hemorter framåt kvällen.

Karta

Hotell

Övernattning dag 1 - 2

Scandic Hafjell
Scandic Hafjell ligger i en av de mest populära skidorterna i Norge, mitt i den vackra fjällvärlden. Här välkomnas man av den mysfaktor som ska finnas i fjällen! Hotellet ligger centralt i byn och uts...

Övernattning dag 2 - 4

Scandic Parken Ålesund
Här på Scandic Parken i Ålesund bor vi mitt i en idyll! En otroligt vacker stad omgiven av fjordar och berg. Hotellet har hög standard och erbjuder bl.a bastu och gym.

Övernattning dag 4 - 5

Scandic Valdres Fagernes
Fjäll, skog och vatten är det som omger Fagernes. Vårt hotell Scandic Valdres ligger centralt i byn just intill vattnet. Detta hotell är inrett i klassisk stil och håller en hög standard. Självklart f...

Övernattning dag 5 - 6

Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten
Quality Hotel Olavsgaard ligger strax utanför Oslo. Här bor vi fint i en pampig byggnad fylld med konst och många vackra detaljer. Hotellet och restaurangen har gott betyg från tidigare gäster och erb...