Skip to main content

Vackra Österrike & Zell am See, Vandra - Golfa - Cykla

Vandra Cykla Golfa och njut i underbara Zell am See i Österrike!

Välkommen till en aktiv solresa till somriga alper för att umgås och på riktigt njuta av natur och sällskap. 

Under veckan kommer vi arrangera vandringar och aktiviteter vissa av dagarna och hjälpa er att ta er ut på äventyr på egen hand. Det finns ett stort utbud av Golfbanor, Vandringar, Cykelslingor, Hangglider flygning, Båtturer, Sommarskidåkning på glaciären kaprun och mycket mer. 

Staden är fylld med små affärer och mysiga restauranger om man någon dag bara vill ta det lugnt och vila benen, det finns definitivt möjlighet att njuta ändå!

Utflykter/Vandring

Förutom att vi kommer göra vandringar på olika platser tillsammans med dom som vill så kommer vi även erbjuda en dagstur till Schloss Hellbrunn Palace i Salzburg, ett slott från 1600-talet med en enastående trädgård fylld av växter, konst och fontäner. Då har vi även möjlighet att se oss omkring i Salzburgs stadskärna innan bussen går tillbaka till vårt hotell framåt eftermiddagen.

Vill man boka en flygtur med hangglider, hyra cykel/mauntain bike eller sticka iväg för en dag i skidbacken så hjälper vi till att visa eller ordna hur man enklast och bäst får göra det.

Golf:

Runt omkring Zell am See finns det många fantastiskt vackra golbanor att besöka för en runda. Hemma banan Golf Club Zell am See-Kaprun har 36 hål och vi får 25% rabatt på greenfee via hotellet och gratis transfer till och från banan. Vi kommer även att hjälpa till med transport och transfer till omkringliggande banor och hjälpa till att boka via hotellets reception.

Andra banor i närheten är Mitterzill golf ca 3 mil bort, Golf Club Goldegg ca 3 mil bort och Radstadt Golf Club i Salzburg ca 7.5 mil bort.

Skidåkning:

För skidåkare är den verkligen en speciell upplevelse att få dra på sig skidorna mitt i sommaren för att susa ner för den snötäckta glaciären Kitzsteinhorn i Kaprun. Detta äventyr ligger bara några få mil från Zell am See och man tar sig enkelt dit med lokalbussen som är gratis på sommaren för turister.

Ja ni förstår säkert att detta kommer bli en oförglömlig resa... VÄLKOMMEN!

Åk första klass hela vägen med JoRo Buss, Lite bussigare...

 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Lördag 13/8

  Vi kör en upplastning enligt avresetiderna(För er som behöver parkering så kan man kliva på vid vårt garage i Eksjö)
  När väl alla är på bussen så rullar vi söder ut mot färjorna Helsingborg-Helsingör och senare Gedser-Rostock. Framåt sen eftermiddag kväll når vi Magdeburg där vi stannar på hotell Ratswaage för en mysig kväll med middag och övernattning.

 • Söndag 14/8

  Vi åker efter frukost och kommer så småningom korsa gränsen till Österrike och dom häpnadsväckande bergen bereder ut sig. Vägen slingrar sig in mellan sluttningarna och vi når på eftermiddagen vårt mål, Zell am See. Vi kommer i lugn och ro hinna checka in på hotell Zum Hirschen innan det är dags för en trerätters middag.

 • Måndag 15/8 - Fredag19/8

  Nu har vi hela veckan till vårt förfogande! Golf, Vandring, Cykling, Skidåkning, Utflykter eller precis vad ni önskar! Vi kommer under veckan arrangera vandringar och aktiviteter för att ni ska trivas och givetvis följer man bara med dom dagar som man själv känner att man orkar och vill. Vi har såklart alltid vår guide med för att se till att alla har det toppen! Trerätters middag varje kväll och en riktigt härlig frukostbuffé varje morgon på hotellet.

 • Lördag 20/8

  Dagen för hemfärd, vi äter frukost i lugn och ro och har en dag framför oss där vi har möjlighet att se det sista lilla som vi har missat av Zell am see. När alla är redo och har ätit lunch och vi har packat bussen så börjar vår hemresa vid 15 tiden. Dom första timmarna ut ur Österrike är helt fantastiska att bara titta ut genom fönstret. Vi fortsätter in i Tyskland, förbi München och vidare norr ut. I lagom intervaller kommer vi stanna för fika och mat pauser. Hemresan gör vi i ett sträck och kör hela natten. Så framåt morgonen når vi Danmark och slutligen Sverige.

 • Söndag 21/8

  Nu är vi i Sverige och nästan hemma, vi åker och släpper av alla på respektive ordet och hoppas och tror att denna resan gett mycket glädje och skratt!

Karta

Hotell

Övernattning dag 220813 - 220814

Hotel Ratswaage
Välkommen till fina Hotel Ratswaage i Magdeburg! Här välkomnas vi av goda middagar, fina rum och en egen spa del i källaren. Ta gärna en promenad i den mysiga staden som ligger alldeles utan för dörre...

Övernattning dag 220814 - 220820

Zum Hirschen, Zell am See
Zum Hirschen i centrala Zell am See... Vilket kanon hotell!! Vi bor mycket centralt, nära sjön och mitt bland de mysiga gatorna i staden. Här är det inte svårt att hitta ett mysigt stråk för kvällspro...