Skip to main content

Möt våren i Berlin

Välkommen att följa med på en av våra mycket uppskattade weekend resor till Berlin! En stad som har historia och kultur som man aldrig kan få nog av! Att få möta våren söder ut i Europa och äntligen få sätta sig på en uteservering i solen igen är verkligen oslagbart! 

Vi kommer under dessa dagar ta er med runt om i Berlin på guidad tur och visa er dom godbitarna från staden som vi har snappat upp genom åren. Givetvis kommer vi också tipsa och hjälpa till att visa er de sevärdheter som ni själva är nyfikna på, för här finns en mängd muséer och utställningar, shoppinggator, barer, rastauranger, caféer och mycket mycket mer! 

Det ingår även en båttur på Spree, en timmes klassisk citytur med historiska och moderna höjdpunkter av Berlin sett från en premium båt.

Möt våren på en storstadsweekend med JoRo Buss, Lite bussigare...

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 12/5: Dag 1

  Vi hämtar upp på hemorter för att åka mot Helsingborg. Vi stannar för en buss-fika där vi bjuder alla på kaffe och fralla. Efter kaffe-stoppet fortsätter vi till Helsingborg där vi tar färjan till Helsingör, vidare genom Danmark till Gedser där vi ska ta färjan till Rostock. Den tar c:a 2 timmar så det är lämpligt att inta en måltid. Väl i Tyskland fortsätter vi till Berlin och vårt centrala Abba Berlin Hotel där vi ankommer på kvällen. Nu ska vi äta en gemensam middag på hotellet, drycker tillkommer. Efter middagen är kvällen fri för egna upptåg, staden står öppen för er just utanför hotellentrén.

 • 13/5: Dag 2

  Efter en god frukost ska vi åka på en mycket populär guidad rundtur för att uppleva Berlin. Under några timmar tar oss vår lokalguide med och låter oss uppleva de platser och byggnader som vi förknippar med världsstaden Berlin. Efter rundturen är eftermiddagen fri och den ägnar man efter eget tycke och äter på egen hand.

 • 14/5: Dag 3

  Efter frukost så åker vi en båttur på floden Spree på en timme, för att uppleva en del av Berlins sevärdheter. Efter båtturen kör bussen för de som vill till Östberlin, där vi stannar några timmar innan bussen tar oss tillbaka till hotellet. Efter det är kvällen fri och ni äter på egen hand.

 • 15/5: Dag 4

  Efter frukost är det dags för hemresa då vi kör till Rostock för inköp på Bordershopen innan det är dags att ta färjan till Gedser, vidare genom Danmark till Helsingör, där det blir ny färja till Helsingborg. Vi stannar för ett mat stopp i Ljungby trakten innan vi anländer till våra hemorter.

Karta