Skip to main content

Holland, blomsterresa 6 dagar

Ring oss på 0381-150 00 för att boka, då vi måste göra förfrågan på fler rum

Holland 6 dagar med mycket som ingår i resans pris...

Vilken succé, vår populära resa till Holland är redan fullbokad. Nu sätter vi in buss nummer 2 och bor på samma fina hotell i Holland.

Skynda er att boka...

Möt våren i Holland och njut av den stora färgprakten på tulpanfälten.

Vi besöker den stora blomsterparken Keukenhof med ca 700 olika tulpaner, blomsterauktionen i Alsmeer, kanaltur i Amsterdam och ett besök på den otroligt spännande rundmålningen Panorama Mesdag.

Vi kommer också se den berömda blomsterparaden som är den 20/4 -2024.

Så med andra ord, varmt välkomna med på denna härliga resa som vi kört många gånger med väldigt många återkommande gäster. 

>>Länk till hotellet>>

Missa inte den fantastiska utsikten från 7:e våningen på hotellet över Haag med omnejd...

Möt våren i Holland med JoRo buss, såklart!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: Hemorten - Bremen

  Avresa från respektive hemort. På vägen mot Skåne stannar vi för fika där vi bjuder alla på kaffe och fralla. Vidare mot Helsingborg för överfart till Danmark och Helsingör. Via Storströmmen når vi Rödby och nästa färja som tar oss till Tyskland och Puttgarden. Vi åker via Lübeck och Hamburg till dagens slutmål Bremen. Här välkomnar oss Atlantic Hotel Universum Horn**** med en gemensam middag på kvällen.

 • Dag 2: Bremen - Nootdorp

  Efter frukost fortsätter vår resa mot den Holländska gränsen som vi passerar vid Nieuweschans. Utmed vägen stannar vi för fika och lunch. På vår väg ner till Nootdorp gör vi ett stopp på den 30 km långa konstgjorda vallen ”Afsluitdijk” som skiljer Ijsselmeer från Nordsjön. Vi besöker även den lilla fiskebyn Volendam, där man fortfarande kan se hur en del av befolkningen går omkring i sina folkdräkter. Vi gör även ett besök på en bondgård där vi får en förevisning hur man tillverkar Edamerost och träskor. Sen fortsätter vi genom de härliga blomsterdistrikten och via Amsterdam når vi vårt slutmål Nootdorp. Här checkar vi in för 3 nätter med halvpension på mycket fina och populära Van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp som är ett 4-stjärnigt hotell, där det ingår middag varje kväll

 • Dag 3 & 4: Nootdorp - Utflykter

  Nootdorp är under de följande två dagarna utgångspunkt för våra utflykter.
  Vi gör ett besök på den stora blomsteraktionen i Aalsmeer från vilken en betydande del av den holländska blomsterexporten går. Vi ser hur de väldiga blomsterfälten målar landskapet i alla tänkbara färger. En annan höjdpunkt är blomsterparken Keukenhof, där de holländska lökodlarna på ett 32 hektar stort område tävlar om att kunna ge besökarna en upplevelse väl värd att minnas. Vi missar heller inte ett besök på den otroligt spännande rundmålningen Panorama Mesdag.

  En tur gör vi in till centrala Amsterdam med en fantastisk kanaltur under en del av stadens alla broar. Det blir även lite tid för egna strövtåg i denna spännande stad.

 • Dag 5: Nootdorp - Lübeck

  Efter frukost och några trivsamma dagar i Holland startar vår hemresa. Den går via Deventer och Hengelo och snart når vi gränsen mellan Holland och Tyskland. Vi gör våra sedvanliga stopp utmed vägen och når snart dagens slutmål som är Lübeck.
  Här välkomnar oss Tryp by Wyndham, Lübeck Aquamarin*** med god mat och sköna bäddar.

 • Dag 6: Lübeck - Hemorten

  Efter frukost så åker vi vidare mot Puttgarden för överfart till Rödby. Vid tid över stannar vi till vid Bordershopen i Puttgarden. Vidare genom Danmark till Helsingör och nästa färja som tar oss över sundet till Helsingborg. På vår väg mot Jönköping/Höglandet gör vi ett matstopp och beräknar vara åter vid hemorten ca 20.00 efter en trevlig resa i det vackra Holland.

Karta

Hotell

Van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp
Ett stenkast från Haag och stranden. Lyxiga rum och temasviter. Atmosfärisk restaurang och hotellbar. Moderna rum och en exklusiv hälsoavdelning. Detta är den perfekta basen för din vistelse i Holland...