Skip to main content

Rostock Julmarknad 3 dagar

Julmarknad Rostock 3 dagar

Vi erbjuder redan nu att boka Rostock Julmarknad för 2023 då det är stort intresse! Denna resan är mycket populär och blir snabbt blir fullbokad…

Följ med oss på JoRo Buss till Norra Tysklands största julmarknad!

Vi kör resan Onsdag-Fredag då det är lite lugnare på plats än i helgerna.

Vi bor på Pentahotel Rostock som ligger mitt i Hansastaden Rostock. Du har endast några få minuters promenad till Rostocks centrala shoppingområde och kulturella sevärdheter.

Under varje år förvandlas stadens historiska centrum till en av de största och vackraste julmarknaderna i norra Tyskland. Mitt bland tegelkyrkor och gamla hus intill hamnen finns där en medeltidsmarknad vid St. Maria kyrka. På Neuer Markt torg finns den populära scenen byggd i form av ett sagolandskap, och om vi har tur får vi se jultomten komma med båt till stadens hamn.

Vi tar upp resenärer på Höglandet enligt avgångstiderna.

På vägen dit stannar vi för ett fikastopp där vi bjuder alla på kaffe och fralla.

Dag 1

Avresa från hemorterna, färja Helsingborg-Helsingör, sedan vidare genom Danmark för att åka färjan Gedser – Rostock. När vi anlänt till Rostock åker vi direkt till hotellet och checkar in, spisar en gemensam middag på restaurang Ratskeller 12 som ligger nära hotellet, och sedan är kvällen fri.

Dag 2

Först en god hotellfrukost, sedan shoppar vi på Calles och köpcentret Kaufland några timmar. Eftermiddagen ägnas åt julmarknaden, och på kvällen äter man middag på egen hand.

Dag 3

Frukost och utcheckning från hotellet för att börja hemresan. Först färjan Rostock-Gedser, sedan samma väg hem genom Danmark och Sverige.

Vi stannar för ett mat stopp runt Ljungby.

>>Länk till hotellet>>

>>Länk till Bordershopen>>

Shoppingvikt: 50 kg/person

Välkommen att boka din plats på denna mycket populära shopping/Julmarknads resan!

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Fritextsökning

Hotell

Pentahotel Rostock
Pentahotel Rostock är ett mycket modernt hotell som ligger mitt i den gamla stadskärnan i Rostock centrum. Med fantastisk frukost, fina rum, gym, bastu och egen bar finns det ingenting att sakna! Välk...