Skip to main content

Les Misérables i Malmö med Peter Jöback

Häng med oss och se Les Misérables med Peter Jöback.

Vi tror på stort intresse, så vänta inte för länge med er bokning...

Cameron Mackintoshs LES MISÉRABLES THE ARENA SPECTACULAR, med vår främsta internationella musikalstjärna Peter Jöback i huvudrollen som Jean Valjean, kommer till Malmö Arena i Malmö.

Peter Jöback imponerar just nu som Jean Valjean på The Sondheim Theatre i London och under 2025 tar han sig an den svenska publiken där han kommer leda en ensemble och orkester på över 65 personer. Föreställningarna är en del av en omfattande världsturné och det kommer att bli totalt 15 exklusiva shower i Sverige under 2025.

Victor Hugos klassiska berättelse är en gripande historia om krossade drömmar och olycklig kärlek, passion, offer och förlösning – ett tidlöst vittnesmål om den mänskliga andens överlevnad. Med storslagna och ikoniska sånger, såsom "I Dreamed a Dream", "On My Own", "Bring Him Home", och "One Day More", framträder denna episka och inspirerande historia som en av världens mest älskade musikaler.

Boublil och Schönbergs LES MISÉRABLES är den längst spelade musikalen i världen och har framförts i 53 länder och 439 städer världen över. Världsturnén börjar när musikalen går in i sitt 40:e år i Londons West End.

LES MISÉRABLES THE ARENA MUSICAL SPECTACULAR kommer att utvidgas från den enormt framgångsrika Les Misérables The Staged Concert, som spelade över 200 rekordstora föreställningar på West End. Musikalen kommer att ha en extraordinär ny design speciellt skapad för arenor och den spektakulära produktionen kommer att ha en brittisk ensemble med över 110 skådespelare, musiker och personal.

Program

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt avgångstider.

På vägen till Malmö stannar vi för ett fikastopp där vi bjuder alla på kaffe och fralla på Ljungbystopp.

Vi beräknar att vara framme i Malmö vid 13,00 och då försöker vi checka in direkt på vårt hotell som är Scandic St:Jörgen. Går det inte checka in så ställer vi väskorna i bagagerummet och man checkar in själv under eftermiddagen. Normal incheckning är 15,00.

Nu passar det perfekt att ta en fika eller lunch i underbara Malmö.

Vid 18,50 kör vi till Malmö Arena för showen som börjar vid 19,30. 

Efter föreställningen kör vi er tillbaka till hotellet, om man inte vill stanna på stan för vidare nöjen.

Dag 2 bjuder på en härlig frukost i lugn och ro, och man checkar ut senast 12,00, och ställer väskorna i bagagerummet, och efter det är det fri tid som lämpligen används till shopping i centrum eller butikerna runt omkring, eller bara flanera runt och ta en fika.

Vid 13,30 går bussen hemåt från hotellet, och vi stannar vid Ljungbystopp igen för mat/fika.

Välkommen att boka din weekendresa med oss på JoRo Busslite bussigare...

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Fritextsökning

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Nässjö Södra torget 07:35
Eksjö Resecentrum 07:50
Forserum Station 07:55
Ekenässjön Parkering vid Hedda Gretas 08:10
Huskvarna Nya biblioteket 08:15
Vetlanda Resecentrum 08:20
Jönköping Stationen g:a bussgodset 08:30
Torsvik Busshållplats vid Shell 08:45
Sävsjö Resecentrum 08:50
Vrigstad Vrigstad Värdshus 09:00
Värnamo Rastplats Vandalorum 09:30
Ljungby Ljungbystopp 10:10

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris

Februari 2025

1/2FleraScandic S:t JörgenMer än 82 750:-BokaMer information

Hotell

Scandic S:t Jörgen
Du bor mitt i stadskärnan, bara en kort promenad till många av stadens sevärdheter. Pausa en stund i vår bekväma lobby och ta något uppfriskande att dricka. Efter en dag fylld med upplevelser i bagage...