Skip to main content

SPA-resa till Estland och Pärnu

NYHET 2024 

Unna dig och någon i din närhet en härlig SPA-resa till Estland!

Vi bor fyra nätter på Spa- och Hälsohotellet Tervis i Estland. Hotellet ligger ca 2 timmars resa söderut från Tallin i badorten Pärnu. Pärnu är en klassisk badort vid kusten mot Östersjön. Här började SPA-traditionen redan på 1800-talet. I Pärnu finns det en mysig stadskärna och en lång  strandpromenad. Här är det lätt att trivas!

På spahotellet ingår det  inträde till spa-avdelningen.

En perfekt resa för att se en ny stad, promenera, njuta av spat, äta god mat och umgås med goda vänner eller partner.

Detta ingår i resan när det gäller olika  behandlingar: 

12 stycken behandlingar fördelat på 3 stycken behandlingar per dag (25-28/4) på Tervis SPA efter läkares rekommendationer (önskas fler behandlingar så kan de bokas i förväg).

Följande behandlingar finns att välja på:

klassisk massage 23 minuter, ört-pärlebad, duschmassage under vatten, vattensängsmassage, virvelbad för fötter, paraffin-ozokeritbehandling, gyttjeterapi, gyttjebad för fötter, Charcot´dusch, saltkammare, stetchterapi, kryoterapi, ultraljudsterapi, magnetterapi, elektroterapi, inhaletingsterapi, magnetterapi, majsenamassage för händer, kallparaffin, kroppssammansättningsanalys, ljusterapi, energigivande grppträning, vattengymnastik, sjukgymnastik eller styrketräning.

Om någon vill boka extrabehandlingar så rekommenderas att man gör detta i förväg . Här kan du läsa mer om behandlingarna och vad man mer kan boka : Hälsobehandlingar och SPA påTervis

Enklast bokar du genom att ringa till  JoRo Buss 0381-15000.  Extra behandlingarna betalar du på plats. Du kan även kontakta hotellet direkt för bokning och frågor medic@spatervis.ee eller på telefon+372-4479230. Det går även bra att boka på plats.(de kan då inta garantera tillgången till alla behandlingarna).

 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Vi bor i Pärnus på Tervis SPA. Här njuter vi och får några avkopplande dagar med proffsiga behandlingar. Välkommen med oss på en resa utöver det vanliga!

 • Dag 1 20/10: Hemorten-Stockholm

  Vi åker från respektive hemorter och stannar för lunch på Stavsjö Värdshus på vägen mot Stockholm. I Stockholm åker vi med Tallink som avgår kl. 17:30. Vi installerar oss i våra hytter innan vår väntande middag.

  Hemorten-Stockholm
 • Dag 2 21/10: Tallin -Pärnu

  Efter en härlig frukost kommer vi till Tallin. Bussen kör oss söder ut till till Pärnu och Tervis medical SPA. Hotellet ligger nära stadsparken med promenadavstånd till havet och Pärnus kilometerlånga sandstränder. Vi börjar med lunch och en rundvandring på hotellet innan vi får våra rum på hotellet. På eftermiddagen får vi en Hälsoundersökning inför kommande behandlingar. På kvällen väntar middag.

  Tallin -Pärnu
 • Dag 3-5 22-24/10: Pärnu

  Under vår vistelse på Tervis SPA ingår det frukost, lunch och middag varje dag. Du kan välja mellan 3 olika behandlingar per dag. Du kan även välja andra behandlingar mot tillägg. Tillgång till morgonbastu och pool.

  Utforska gärna Pärnu City kulturliv och shopping under vistelsen. Dessa tre heldagar spenderas bäst i spaavdelningen på hotellet, strosa runt i den mysiga staden och med härliga promenader på stranden. Under vistelsen ingår tre behandlingar per dag på hotellets spa, samt frukost, lunch och middag på hotellet.

  Pärnu
 • Dag 6 25/10: Pärnu -Tallin

  Efter frukost hinner vi med någon behandling innan lunch. Vi åker efter lunch mot Tallinn där vi har några timmar för egen tid och shopping innan färjan. Vi går ombord på färjan som avgår kl 18.00. Ombord väntar en härlig middag.

  Pärnu -Tallin
 • Dag 7 26/10: Tallin - Hemorten

  Efter frukost anlöper vi till Stockholm och vår hemresa mot Småland och respektive hemorter. Vi stannar för lunch vid Stavsjö på vägen hem. Snart är det dags att ta farväl av alla nyfunna vänner efter vår härliga sparesa till Estland.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris

Oktober 2024

20/10FleraTervis Medical SPAMer än 89 900:-BokaMer information