Skip to main content

Falkenbergsrevyn

Följ med på en prisvärd resa med "all inclusive" till Falkenbergs Revyn. (Drycker tillkommer)

Falkenbergsrevyn bjuder på ett jubileende!

I vinter är det 25 år sedan Falkenbergsrevyn gjorde sin första revy. Det är med stolthet Hela Sveriges Revy nu bjuder in till en riktigt härlig jubileumsrevy.

Falkenbergsrevyn har kopplat revynamnet till den tid vi lever i och sällan har det väl varit mer Upp & Ner än just nu. Det utlovas en vass och rapp föreställning och självklart skojas det med såväl högersvängen i valet och NATO som olika sätt att spara el, passkaos, inflation och festande politiker i både Finland och England. Det är helt enkelt mycket som är upp och ner i dessa tider och som kompensation lovar de även att bjuda på några billiga skämt.

Lagom till sitt jubileum har de också renoverat Stadsteatern så det kommer bli en härlig upplevelse från början till slut när ni besöker Falkenbergsrevyn i vinter.

På vägen till Falkenberg stannar vi och intar vår buss-fika och beräknar sedan att vara framme runt 12,30 då det är dags för incheckning på mycket trevliga Grand Hotell som ligger centralt. Efter det är det fri tid innan vi vid 17,00 ska äta vår 2-rätters middag på Harrys som ligger i samma byggnad som Grand Hotel. Efter middagen kör bussen till Stadsteatern där föreställningen börjar vid 19,00.

Efter föreställningen åker vi tillbaka till hotellet för en trevlig kväll tillsammans. Passa på att strosa omkring lite i centrum eller ta något gott i hotellbaren, eller på Harrys i samma byggnad.

På söndagen börjar vi dagen med en härlig frukost och sedan åker vi hemåt med ett stopp för mat.

Vi reserverar oss mot slutförsäljning

Hjärtligt välkomna med på denna resa som har blivit en klassiker hos oss med mycket återkommande kunder!

Fritextsökning

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Jönköping Resecentrum/g:a bussgodset 07:15
Huskvarna Nya Biblioteket 07:30
Forserum Stationen 07:45
Nässjö Södra torget 08:00
Eksjö Resecentrum 08:20
Ekenässjön Parkering vid Hedda Gretas 08:40
Vetlanda Resecentrum 08:50
Sävsjö Resecentrum 09:30
Vrigstad Bussparkering vid Vrigstad Värdshus 09:40
Värnamo Rastplats Vandalorum 10:10

Karta

Hotell

Grand Hotel Falkenberg
Grand Hotel är ett hotell med gamla anor. 1931 var det gamla Stadshotellet från 1880 hopplöst föråldrat och stadens starka män hade med hjälp av ett aktie-kapital på 500 000 kr lyckats bygga ett nytt...