Skip to main content

Falkenbergsrevyn

Följ med på en prisvärd resa med "all inclusive" till Falkenbergs Revyn. (Drycker tillkommer)

Tvärdrag - En revy som drar åt alla håll, heter årets föreställning

Efter en succéfylld jubileumsrevy är Falkenbergsrevyn tillbaka med en ny virvlande revy. Det blir en föreställning fylld av humor, satir och musik när man på ett lekfullt sätt skojar med vår samtid.

Årets revy har fått namnet TVÄRDRAG vilket syftar på en tid med mycket blåsväder - både när det gäller ekonomi och kända personer & händelser som det snabbt blåser upp till storm kring. Sommarvädret har dessutom satt en extra krydda och vi bjuder som alltid på drag.

Falkenbergsrevyn gör nu andra säsongen på sin nyrenoverade teater. Totalt sågs revyn senast av 27 000 besökare vilket var den publikmässigt nästbästa säsongen någonsin och gör Falkenberg till Sveriges största revy och den enda som sänds på SVT. Målet är att publiken ska ha riktigt roligt och över 250 skratt eller två garv i minuten räknas som en garant för det.

Program

På vägen till Falkenberg stannar vi och intar vår buss-fika och beräknar sedan att vara framme runt 12,30 då det är dags för incheckning på mycket trevliga Grand Hotell som ligger centralt. Efter det är det fri tid innan vi vid 17,00 ska äta vår 2-rätters middag på Bistro Grand (g:a Harrys) som ligger i samma byggnad som Grand Hotel. Efter middagen kör bussen till Stadsteatern där föreställningen börjar vid 19,00.

Efter föreställningen åker vi tillbaka till hotellet för en trevlig kväll tillsammans. Passa på att strosa omkring lite i centrum eller ta något gott i hotellbaren, eller på Grand Bistro i samma byggnad.

På söndagen börjar vi dagen med en härlig frukost och sedan åker vi hemåt med ett stopp för mat som ingår i resan.

Vi reserverar oss mot slutförsäljning

Hjärtligt välkomna med på denna resa som har blivit en klassiker hos oss med mycket återkommande kunder!

Fritextsökning

Karta

Hotell

Grand Hotel Falkenberg
Grand Hotel är ett hotell med gamla anor. 1931 var det gamla Stadshotellet från 1880 hopplöst föråldrat och stadens starka män hade med hjälp av ett aktie-kapital på 500 000 kr lyckats bygga ett nytt...