Skip to main content

Wallmans Christmas Party

Wallmans Christmas Party

Efter en fullkomlig succévår, slår vi upp portarna igen för en ny show med Wallmans Dinner Party i Kungsportshuset.

Närmare blir både showen och menyn dessutom extra julinspirerad. Wallmans Dinner Party kommer att bjuda på lite mer av allt.

Nya showen levererar internationell underhållning av högsta klass där du bjuds på det stora och det intima. Vi blandar musik och underhållning för att slå an på hela känsloregistret samtidigt som vi bjuder upp till Göteborgs bästa Sing Along där hela rummet är en del av scenen.

Du som gäst står i centrum för kvällen och vi garanterar dig en oförglömlig kväll.

Program

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt avgångstider.

På vägen till Göteborg stannar vi för ett fikastopp där vi bjuder alla på kaffe och fralla på Rasta i Strängsered.

Vi beräknar att vara framme i Göteborg vid 12.30 och då försöker vi checka in direkt på vårt hotell som är Scandic Euoropa som ligger vid Nordstan.Går det inte checka in så ställer vi väskorna i bagagerummet och man checkar in själv under eftermiddagen. Normal incheckning är 15,00.

2-3/12 bor vi på Quality Hotell 11, då kör vi till Wallmans t.o.r

Nu passar det perfekt att ta en fika eller lunch i underbara Göteborg.

Vid 17,45 följer reseledaren med vi till Kungsportshuset till fots, då det ligger bara 5 min från hotellet Föreställninmgen börjar 18,00, där vi ska avnjuta en 3-rätters middag på bästa platserna, samtidigt som det showas kring borden. 

Efter föreställningen tar man sig tillbaka till hotelletet på egen hand.

Dag 2 bjuder på en härlig frukost i lugn och ro, och man checkar ut senast 12,00, och ställer väskorna i bagagerummet, och efter det är det fri tid som lämpligen används till shopping i centrum eller butikerna runt omkring, eller bara flanera runt och ta en fika.

Vid 13,30 går bussen hemåt från hotellet, och vi kör hem direkt utan stopp

Välkommen att boka din weekendresa med oss på JoRo Busslite bussigare...

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Fritextsökning

Karta

Hotell

Quality Hotel 11
Quality Hotel 11 Precis vid Eriksbergs gamla båtvarv, med fantastisk utsikt över vattnet, hittar du Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen. Här bor du i lugna omgivningar med fina promenadstråk längs kaj...
Scandic Europa
Scandic Europa har ett mycket attraktivt läge i hjärtat av Göteborg. Det är nära gångavstånd till centrums alla affärer och restauranger, och entrén till Nordstans shoppingcenter ligger bara 50 meter...