Skip to main content

Prag - Europas vackraste huvudstad, 6 dagar

Njut av en resa till kulturen, arkitekturen och historians huvudstad, en av Europas absolut vackraste huvudstäder, Prag!

Floden flyter lugnt genom staden under de vackra stenbroarna och på berget stoltserar Pragborgen nästan overkligt vackert. Genom århundranden har staden byggts och förändrats genom olika styren och epoker i historien. Bland de pulserande gatorna och mysiga gränderna hittar man hela tiden nya pärlor i form av butiker, pubar och restauranger. Detta har länge varit en favorit bland turister i Europa, och man förstår varför!

På denna resan har vi packat in bl.a. guidad tur , besök på Staropramen visit center med öl provning och båttur på floden med middag i solnedgången. Middagar och frukostar, hotell och all transport ingår självklart också, allt för att göra en smidig och riktigt trevlig gruppresa tillsammans! Självklart finns det tid för att på egen hand utforska staden och njuta av utsikten på någon av alla mysiga uteserveringar. För här i Tjeckien, måste man få njuta av semestern och spana ut över den vackra staden med en kall öl i handen. Självklart bor vi centralt mitt i stan för att när som helst bara kunna gå utanför entrén och ta en promenad och spana in alla vackra hus och gator!

Om ni nu mot förmodan inte skulle känna er mätta på trevliga storstäder när vi lämnar Prag så stannar vi även i Berlin på vägen hem en natt. Även här bor vi mycket centralt och hinner med att se en del av staden.  

Så tveka inte att boka en plats på denna fullspeckade resa där det mesta ingår i resans grundpris. Tillsammans gör vi denna resan till den bästa någonsin!

Åk första klass, hela vägen...

                           JoRo Buss, Lite bussigare...

 

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Fritextsökning

Karta

Hotell

Övernattning dag 1 - 2

Wyndham Garden Hennigsdorf Berlin
Wyndham Garden Hennigsdorf Berlin är ett mycket trevligt och bra "stop-over hotell" som vi genom åren har använt oss av. Här äter vi goda middagar innan vi går och lägger oss för att nästa dag resa vi...

Övernattning dag 2 - 5

Hotel Ambiance Prag
Välkommen till Hotel Ambiance Prag! Här bor vi mycket centralt på ett hotell med mycket goda resume från tidigare gäster. Direkt utanför entrén ligger den härliga stadskärnan. Kort och gott, ett perfe...

Övernattning dag 5 - 6

Park inn by Radisson Berlin
Detta häftiga hotell ligger centralt beläget i Berlin just intill Alexanderplatz. Ett mycket trevligt ställe att bo på då utsikten från takbaren över staden är helt fantastisk och direkt utanför entré...