Skip to main content

Sommarfars Nötter på Fredriksdalsteatern

NÖTTER utspelar sig på den strängt vegetariska och ekologiska kursgården Kruskagården som kämpar för sin överlevnad i en svår ekonomisk tid. Kursgården är minst sagt haltande och kunderna oförstående och – med rätta – krävande. Mitt i allt uppstår stora förvecklingar och ett ödesdigert missförstånd kring livsviktig information skapar total förvirring. Att det är kort om personal, en barsk VD och en tidigare utmattad hovmästare med i bilden, gör inte saken lättare för Kruskagårdens ägare. Nu hänger verksamhetens överlevad på en enda kund som arrangerar en prestigefylld konferens med prominenta gäster på temat ”framtidens mat”. 

Ensemble: Babben Larsson, Sanna Persson-Halapi, Nils Dernevik, Hans-Christian Thulin, Simon Garshasebi, Siw Erixon, Daniel träff och Susanne Karlsson

NÖTTER är en nyskriven fars av Adde Malmberg.

Länk till Nötter

Program

Efter en rundtur på Höglandet/Jönköping för att hämta upp resenärer åker vi mot Helsingborg.

Vi stannar för ett fikastopp med kaffe och fralla på Ljungbystopp som ingår i resans pris.

Vi beräknar att vara framme i Helsingborg runt 12,00, där vi släpper av er centralt för tid på egen hand. Bussen går sedan mot teatern i god tid innan föreställningen som börjar 15,00.

Föreställningen har två akter med en 20 min paus emellan och slutar c:a 17,30, därefter åker vi hemåt med ett stopp för mat.

Vi reserverar oss för slutförsäljning!

Fritextsökning

Karta