Skip to main content

Oj Då!...en till?! Sommarteater i Kalmar

Sommaren 2024 fyller Krusentiernska gården i Kalmar 150 år, häng med oss och fira med deras jubileumsförställning, där bl. a Robert Gustafsson och Ola Forssmed medverkar.

Handling

Föreställningen utspelar sig i slutet på 50-talet på ett gods i utkanten av Kalmar där det bor en förmögen affärsman (Lars Väringer) som har utlovat ett arv till en f.d. kollegas son (Robert Gustavsson). Tillsammans med sin finurliga följeslagare (Ola Forssmed) dyker vännerna upp på godset mitt i förberedelserna till en stundande födelsedagsfest för att inkassera det utlovade arvet som betalas ut på ett villkor; att endast en levande släkting finns i livet. Snabbt framgår det att det finns långt mer än en arvinge och de klassiska farsförväxlingarna är i gång.

Den enastående ensemblen består av Robert Gustafsson, Ola Forssmed, Carina Lidbom, Lars Väringer, Anton Lundqvist, Linda Olsson, Per Svensson, Martina Sundén samt Martin Rydell.

Edward af Sillén är tillbaka som regissör efter att bl.a. regisserat Pappor på prov, förra årets hyllade sommarfars på Krusenstiernska teatern samt musikalsuccén Änglagård. Aktuell på Oscarsteatern i Stockholm. Edward har även bearbetat originalmanuset “One for the pot” av Ray Cooney och Tony Hilton.

Program

Vi tar upp resenärer i Jönköping/Höglandet enligt avresetider. Vi stannar för ett fikastopp på vägen där vi bjuder alla på kaffe och fralla som ingår i resans pris.

När vi anlänt till Kalmar så är det fri tid innan teatern, som börjar kl. 15.00. Nu passar det bra med en lunch eller fika.

Vi kör till Krusentiernska gården i god tid innan teatern börjar, tiden meddelas på bussen.

Hemresan sker direkt efter teaterns slut med ett matstopp på Mc Donald i Nybro.

Välkommen med din bokning!

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Varmt välkommen på en härlig dagsresa

JoRo buss, Lite bussigare...

 

Fritextsökning

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Jönköping Station g:a bussgodset 08:00
Huskvarna Nya biblioteket 08:15
Forserum Station 08:30
Nässjö Södra torget 08:45
Sävsjö anslutning till Vetlanda Busstation 09:10
Eksjö Resecentrum Hpl I 09:10
Ekenässjön Parkering vid Hedda Gretas 09:30
Vetlanda Resecentrum Hpl K 09:40

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris

Juli 2024

20/7Flera 11 220:-BokaMer information
27/7Flera 61 220:-BokaMer information