Skip to main content

 

Björn Skifs fortsätter sin show på Rondo i Göteborg våren-24

17-18/2 kör vi Lördag-Söndag

1-2/3 kör vi Fredag-Lördag

Han har stått på scen i över 60 år och är en av Sveriges mest folkkära artister. Våren-24 kommer Skifs tillsammans med sitt tiomannaband ÄNTLIGEN till Rondo i Göteborg, där han han premiär med sin show En Värld av Skifs. Showen är en musikalisk kavalkad fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär.

Björn Skifs behöver egentligen inte någon närmare presentation. Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker.

Program

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt avgångstider.

På vägen till Göteborg stannar vi för ett fikastopp där vi bjuder alla på kaffe och fralla på Rasta i Strängsered

Vi beräknar att vara framme i Göteborg vid 12.30 och då försöker vi checka in direkt på vårt hotell som är Scandic Europa. Går det inte checka in så ställer vi väskorna i bagagerummet och man checkar in själv under eftermiddagen. Normal incheckning är 15,00.

Nu passar det perfekt att ta en fika eller lunch i underbara Göteborg.

Vid 17,00 kör vi till Rondo för att inta en 3-rätters middag innan showen, drycker tillkommer

Efter föreställningen kör vi tillbaks till hotellet, för de som inte vill stanna kvar i centrum.

Dag 2 bjuder på en härlig frukost i lugn och ro, och man checkar ut senast 12,00, och ställer väskorna i bagagerummet, och efter det är det fri tid som lämpligen används till shopping i centrum eller butikerna runt omkring, eller bara flanera runt och ta en fika.

Vid 13,30 åker vi hemåt, och hemresan körs direkt

Mycket välkommen att boka denna resan med oss på JoRo buss!

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Fritextsökning

Hotell

Scandic Europa
Scandic Europa har ett mycket attraktivt läge i hjärtat av Göteborg. Det är nära gångavstånd till centrums alla affärer och restauranger, och entrén till Nordstans shoppingcenter ligger bara 50 meter...