Skip to main content

Skidresa till Italien, Madonna di Campiglio V7

Äntligen är det dags att boka din resa till Dolomiterna igen!

Denna gången bär det av till Madonna di Campiglio i Italien. En ort som passar de flesta skidåkarna! Med merparten blå och röda backar är det perfekt för dig som gillar att susa fram i lagom fart, njuta och hinna se den vackra omgivningen.

Den högsta toppen ligger på ca 2500m och liftsystemet har en kapacitet på 31000 personer per timme. Det ska alltså mycket till för att behöva stå i kö någon längre tid även under högsäsong. Med 15 mil pist och 57 liftar hittar alla sin favoritdel i systemet. Det går också skidbussar till närliggande skidsystem som man åker gratis med när man har liftkort.

Under någon eller några av de 6 skiddagarna åker vi med vår egen buss till någon annan närliggande skidort för den som vill åka med. När det blir bestämmer vi på plats för att få bästa vädret. Övriga dagar så åker vi med hotellets egna skidbuss som går i täta intervaller morgon och eftermiddag. 

Frukostbuffén och trerättersmiddagarna intas på typiskt italienskt vis i hotellets restaurang. På hotellet finns även egen bar och en spaavdelning med pool och ångbastu för att kunna njuta lite extra när vi kommer från backen. 

Det finns lekrum för dom yngre förmågorna i sällskapet och under någon kväll i veckan kommer de äldre kunna delta i en grappa och en ost provning från dom lokala producenterna. Hotellet ligger inte långt från byn där man med fördel kan promenera runt och hitta både barer, restauranger och lokala delikatesser!

Låter inte detta som en kanonvecka?

Fritextsökning

Karta