Skip to main content

Hälsoresa till Polen med spahotell, 5 dagar (Inklusive helpension)

Unna dig och någon i din närhet en avkopplande och riktigt prisvärd resa till Polen!

Tre hela dagar kommer vi spendera på Spa hotellet Trzy Wyspy i Swinoujscie i norra polen. Staden ligger på kustremsan mot östersjön och erbjuder en mysig stadskärna och lång vacker strandpromenad. Här är det lätt att trivas!

På spahotellet ingår det i resans pris helpension, inträde till spa-avdelningen och 5 olika medicinska behandlingar av utbildad personal, varav en salt cave och en hydrojet behandling. 

En perfekt resa för att se en ny stad, promenera, njuta av spat, äta god mat och umgås med goda vänner eller partner.

På vägen hem stannar vi på Bordershop i Rostock för att passa på att fylla på förrådet lite. 

På resan tillkommer 5 Euro per person i Citytax, detta tillkommer på alla flerdagarsresor i Polen. Betalas kontant på plats.

Välkommen att njuta med JoRo buss, Lite bussigare...

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Fritextsökning

Dagsprogram

  • Dag 1 : Hemorten - Swinoujscie

    Vi hämtar er på era hemorter och börjar resan söder ut. På väg mot första färjan Helsingborg-Helsingör gör vi ett fikastopp utmed E4:an, där vi bjuder alla på kaffe & fralla. Fortsatt åker vi genom Danmark, båten Gedser-Rostock och vidare landvägen in i Polen till vårt slutliga mål, Swinoujscie. Dagen avslutas med middag på hotellet.

  • Dag 2-4 : Swinoujscie

    Dessa tre dagar spenderas bäst i spaavdelningen på hotellet, strosa runt i den mysiga staden och med härliga promenader på stranden. Under vistelsen ingår 5 behandlingar på hotellets spa, frukost, lunch och middag på hotellet.

  • Dag 5 : Swinoujscie . Hemorten

    Efter frukost sätter vi oss i bussen och ställen in siktet på Bordershop i Rostock för ett stopp innan vi tar båten över till Danmark. Vi fortsätter bussfärden genom Danmark, in i Sverige och slutligen släpper vi av er på respektive ort.

Karta

Hotell

Hotel Trzy Wyspy
Välkommen till Hotel Trzy Wyspy i Swinoujscie! På detta härliga och prisvärda spahotell erbjuds en mängd spabehandlingar och matupplevelser. Hit har svenskar åkt i många år för den höga kvalitén och d...