Skip to main content

Julmarknad Schwerin 3 dagar

Nu är det dags att boka årets resa till Julmarknaden i Schwerin!

Vi åker fredag-söndag för att uppleva en mycket fin tradition med Julmarknad i Schwerin.

Vi bor på Intercity Hotel Schwerin, ett fyrstjärningt hotell som ligger centralt i staden.

Julmarknaden i Schwerin hålls mitt bland korsvirkeshus och julpyntade gränder. Marknaden, som döpts till “Stjärnan i norr” sprider fridsam ro och gemytlighet. Julprydnader, granar och girlanger pryder centrum, och julklapparna inhandlas i stadens delikatessbodar och fina trästugor. I Schwerin, som är Mecklenburg-Vorpommerns huvudstad, kan du hyra skridskor och susa fram på stadens skridskobana. Missa inte att besöka Schwerins slott, ett riktigt sagoslott som ligger mitt i staden. 

Den gamla handelsstaden sprakar av medeltidsmagi och är känd för sina många kulturella sevärdheter och evenemang året om.

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt avgångstiderna.

På vägen dit stannar vi för ett fikastopp där vi bjuder alla på kaffe och fralla

Dag 1

Avresa från hemorterna, färja Helsingborg-Helsingör, sedan vidare genom Danmark för att åka färjan Gedser-Rostock. När vi anlänt till Rostock fortsätter vi till Schwerin som tar c:a 1,5 timme. När vi är framme i Schwerin åker vi direkt till hotellet och checkar in, äter en gemensam middag och sedan är kvällen fri.

Dag 2

Efter en god frukost har man en dag på egen hand, shoppa, äta och kanske besöka Sagoslottet mitt i stan. På kvällen äter man på egen hand.

Dag 3

Frukost och utcheckning från hotellet för att börja hemresan. Vi kommer att stanna på Bordershop i Rostock ca 1,5h där ni kan göra era inköp för julen. Bordershopen erbjuder det mesta inom godis, öl, vin och sprit. Därefter åker vi färja till Gedser, sedan samma väg hem genom Danmark och Sverige.

Vi stannar för ett mat stopp runt Ljungby på vägen hem.

Shoppingvikt 50 kg/person

Varmt välkommen att boka denna fantastiska Julmarknadsresan till Schwerin!

Vi reserverar oss mot slutförsäljning

Fritextsökning

Karta

Hotell

Intercity Hotel Schwerin
IntercityHotel Schwerin den perfekta platsen för affärsmöten och den idealiska Startpunkten för kulturutflykter och stadsutforskningar i och runt Schwerin. Hotellet ligger direkt vid centralstationen...