Skip to main content

Rostock Påskmarknad 3 dagar

Påskmarknad Rostock 3 dagar

Häng med oss på JoRo Buss till Rostock Påskmarknad 2024

Vi kör resan Tisdag-Torsdag innan påskhelgen.

Vi bor på Vienna House Sonne Rostock, ett **** hotell som ligger mitt i Hansastaden Rostock. Du har endast några få minuters promenad till Rostocks centrala shoppingområde och kulturella sevärdheter.

Rostock, som är Tysklands största hamnstad mot Östersjön, beger vi oss till för att fira in våren och besöka stadens trevliga påskmarknad där vi kan fynda allt som hör påsken till.

Rostocks påskmarknad är i stort sett lika stor som julmarknaden. Den sträcker sig hela vägen från Neuer Markt till Kröpeliner Tor och hålls under tre helger och de mellanliggande två veckorna.

Vi tar upp resenärer på Höglandet/Jönköping enligt avgångstiderna.

På vägen dit stannar vi för ett fikastopp där vi bjuder alla på kaffe och fralla.

Dag 1

Avresa från hemorterna, färja Helsingborg-Helsingör, sedan vidare genom Danmark för att åka färjan Gedser – Rostock. När vi anlänt till Rostock åker vi direkt till hotellet och checkar in, spisar en gemensam middag på hotellet, och sedan är kvällen fri.

Dag 2

Först en god hotellfrukost, sedan shoppar vi på Calles och köpcentret Kaufland några timmar. Eftermiddagen ägnas åt påskmarknaden, och på kvällen äter man middag på egen hand.

Dag 3

Frukost och utcheckning från hotellet för att börja hemresan. Först färjan Rostock-Gedser, sedan samma väg hem genom Danmark och Sverige.

Vi stannar för ett mat stopp runt Ljungby.

>>Länk till hotellet>>

>>Länk till Bordershopen>>

Shoppingvikt: 50 kg/person

Välkommen att boka din plats på denna mycket populära shopping/Påskmarknads resan!

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

 

Fritextsökning

Karta

Hotell

Vienna House Sonne Rostock
- Vienna House by Wyndham Sonne Rostock ligger nära Rostocks centralstation och Neuer Markt i stadens centrum. Det är den perfekta basen för att utforska området, från Neuer Markt, som går tillbaka...